- Makaleler
- 1
Sahibinden gibi sitelerden ucuza eşya alıp 50 TL fazlasına satarak para kazanmak sizce mümkün mü?
Sahibinden gibi sitelerden ucuza eşya alıp 50 TL fazlasına satarak para kazanmak sizce mümkün mü?
Hocam belli bir miktar vermeniz gerekirse ne kadar olması lazım mesela?Mümkün ama elinizde bayağı para olması lazim yok çok az kar edersiniz.
Ben 11 yaşımdan beri bu işi yapıyorum Samsung S3 mini ile başladım şimdi 5K değerinde bir PC'ye sahibim![]()
Her konuya "500.000'e araba al 600.000'e sat." gibi saçma cümleler yazmaktan sıkılmıyorsun.Mümkün arada kar arada zarar edersin ama ana gelir olmaz eşya yerine araba al sat yaparsanız daha buyuk kar elde edersiniz.
o sana kalmış bir şey ne kadar çok ekmek o kadar köfteHocam belli bir miktar vermeniz gerekirse ne kadar olması lazım mesela?
1000 TL ile başlayabilir miyim?o sana kalmış bir şey ne kadar çok ekmek o kadar köfte
Her konuya "500.000'e araba al 600.000'e sat." gibi saçma cümleler yazmaktan sıkılmıyorsun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.