Al Suite 3 Fan Ayarlarını Sıfırlama

Hocam o program ile ben de fan kontrolünde sorun yaşamıştım. Program, bilgisayar açıldığında başlayıp yapılan ayarları BIOS'daki fan ayarlarının üzerine yazıyor. Çalışma mantığı bu. Format atmanıza gerek yok. Programı silin. Silerken "kayıtları da sileyim mi?" gibisinden bir şey soracaktır. Onu da silin. Sonra ister tekrar kurun isterseniz de benim gibi kullanmayı bırakın. Format gerektiren bir durum değil.

Yazılımsal fan ayarı derken? Bu zaten sadece ASUS anakartlar için olan bir yazılım ve BIOS'a overwrite yapıyor. BIOS'dan sıfırlarsanız bu uygulama da sıfırlanır.

Yok hocam bir işe yaramıyor. Format atacağım sağ olun genede.

Bilgisayarı yeniden başlatıp delete tuluna spam atın. Bundan BIOS açılacaktır. Default ayara basın sağ altta olur. Sonrasında Xmp/docp yi yeniden açıp Save and exit deyiniz. Uygulamayı da silin.

Son düzenleme:

Hocam 38 derecenin altına düşmüyor gene. Eskide sıcaklığa göre serinletiyordu. Nasıl yapacağım eskisi gibi? All Suite 3'ü de kaldırdım. Geri yüklenmiyor.

Fan ayarlarını biraz kurcaladım. Boşta 29 derece çalışan ekran kartı şimdi 38'den inmiyor. Fan ayarını eski haline nasıl geri getirebilirim? Eskiden sıcaklığa göre soğutuyordu ama hepsi gitti. Kasa eskisine göre daha sesli çalışıyor. Bunu nasıl düzeltirim?

Amd olsaydı programdan söylerdim fakat nvidia için bilmiyorum. Diğer arkadaşlar yardımcı olur. Lakin MSI afterburner programı ile de halledilebiliyor diye biliyorum. Bu program yüklü mü şuan sizde ? Yüklü değilse yükleyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…