Al Suite 3 Fan Ayarlarını Sıfırlama

ASUS'un al Suite 3 programını biraz kurcaladım. Galiba fan ayarıyla oynadım. Boşta 29 derece olan kart şu an 38 derece. Bunu nasıl geri sıfırlayabilirim?

BIOS’dan default ayarlara alabilirsiniz. Zaten bu TRZ işlerin uygulamadan yapılması önerilmez. Uygulamayı silip BIOS'dan sıfırlayın.

ASUS'un al Suite 3 programını biraz kurcaladım. Galiba fan ayarıyla oynadım. Boşta 29 derece olan kart şu an 38 derece. Bunu nasıl geri sıfırlayabilirim?
Merhaba, geçen günlerde ben de AI suite ile benzer problem yaşamıştım. Forum'a da pek girmem ama şuan bu konuya denk gelmem çok büyük tesadüf. Allah'ın hikmeti işte kısmetinizde varmış. Ayarların nasıl sıfırlanacağını gösteren sadece tek bir video var. Sorun Auto-Fan tuning yaptıktan sonra başlıyor. Sebebini ve nasıl çözüldüğünü anlatıyor. BIOS'la falan sıfırlayamazsınız yazılımsal fan ayarını.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, geçen günlerde ben de AI Suite ile benzer problem yaşamıştım. Forum'a da pek girmem ama şu an bu konuya denk gelmem çok büyük tesadüf. Allah'ın hikmeti işte kısmetinizde varmış. Ayarların nasıl sıfırlanacağını gösteren sadece tek bir video var. Sorun Auto-fan tuning yaptıktan sonra başlıyor. Sebebini ve nasıl çözüldüğünü anlatıyor. BIOS'la falan sıfırlayamazsınız yazılımsal fan ayarını.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

BIOS ayarları standart olmalı değil mi?

O sizin bileceğiniz iş. Eski ayarlarınızdan memnunsanız, videodaki yönergeyle eskiye dönersiniz. Memnun değilseniz BIOS veya yazılım ile fan ayarı yaparsınız. İster standart ister manuel size kalmış. Ama yazılımsal fan ayarı, BIOS ayarlarını overwrite ediyor yani üzerine yazıyor diye biliyorum. Ama ASUS AI Suite'in Auto Fan Tuning özelliğini kullanmayın fan ayarlarını sapıttırıyor. Manuel ayar yapın.

O sizin bileceğiniz iş. Eski ayarlarınızdan memnunsanız, videodaki yönergeyle eskiye dönersiniz. Memnun değilseniz BIOS veya yazılım ile fan ayarı yaparsınız. İster standart ister manuel size kalmış.

Videodan bir şey anlayabilseydim iyiydi de hocam. Galiba yapamayacağım ya. 38 dereceden inmiyor.

Videodan bir şey anlayabilseydim iyiydi de hocam. Galiba yapamayacağım ya. 38 dereceden inmiyor.
Videoyu 2:34'ten başlatarak gönderdim size. O dakikadan sonra yaptığı adımları tekrarlayın diye... Herkesi de İngilizce biliyordur diye tahmin yürütmek benim hatam, kusura bakmayın. Programın klasöründen FanStore.xml dosyasını siliyor. Siz de silin. Önce proğramı kapatın sonra silin. Sonra bilgisayarı yeniden başlatın eski ayarlarınıza döneceksiniz.

Videoyu 2:34'ten başlatarak gönderdim size. O dakikadan sonra yaptığı adımları tekrarlayın diye... Herkesi de İngilizce biliyordur diye tahmin yürütmek benim hatam, kusura bakmayın. Programın klasöründen FanStore.xml dosyasını siliyor. Siz de silin. Önce programı kapatın sonra silin. Sonra bilgisayarı yeniden başlatın eski ayarlarınıza döneceksiniz.

Yok hocam bir işe yaramıyor. Format atacağım sağ olun genede.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı