Çözüldü Alan Wake 2 DLSS açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Daha fazla  
Arkadaşlar selam. Alan Wake 2 de DLSS açamıyorum. Ne yaptıysam olmuyor. Fotoğrafta ki ayarı kapatmayı belirtmişler ama oda çözüm olmadı. Çözümünü bilen var mı? 60 FPS kilitli kalıyor öyle. Yükseltsem 60 FPS'i geçmiyor. Ayarları indirsem kasıyor. İki arada bir derede kaldım. (Not: Bilgisayarım üst Segment).

Dosya Ekleri

• 22.png
    22.png
    67,1 KB · Görüntüleme: 235
Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar selam. Alan Wake 2 de DLSS açamıyorum. Ne yaptıysam olmuyor. Fotoğrafta ki ayarı kapatmayı belirtmişler ama oda çözüm olmadı. Çözümünü bilen var mı? 60 FPS kilitli kalıyor öyle. Yükseltsem 60 FPS'i geçmiyor. Ayarları indirsem kasıyor. İki arada bir derede kaldım. (Not: Bilgisayarım üst Segment).

Tam donanımınızı paylaşır mısınız ayrıca o ayarın kapalı değil açık olması gerekiyor. Her ikisini de açın.

Tam donanımınızı paylaşır mısınız ayrıca o ayarın kapalı değil açık olması gerekiyor. Her ikisini de açın.
Ekran kartı : 3070 Ti evga
İşlemci : Ryzen 7 5800X3D
Ram : 16x2 32 gb 3600 mhz
Anakart : Asus B550-A gaming strix
1 TB m2 ssd (Oyun ssd de)

Şu an açık. Açıkta olsa,kapalı da olsa olmuyor.

Ekran kartı: 3070 Ti EVGA
İşlemci: Ryzen 7 5800x3D
RAM: 16x2 32 GB 3600 MHz
Anakart: ASUS B550-A Gaming STRIX
1 TB M.2 SSD (Oyun SSD de)

Şu an açık. Açıkta olsa, kapalı da olsa olmuyor.

3070 Ti da frame gen desteği yok hocam AMD FSR 3 mod ile açılabiliyor onu mu kurdunuz yoksa açamazsınız o ayarı zaten.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı