Alan Wake 2 projesinde yaptığım çalışmalar ve ekran resimleri

O noktaya geldiğinde yapman gereken ilk şey bir artstation hesabı açıp kişisel çalışmalarını orada paylaşmak olur. Ama paylaşacağın çalışmaların hem teknik olarak hem de görsel olarak olabildiğince detaylı ve güzel görünmesi lazım, rakiplerinden geri kalır yanı olmamalı çünkü bu sektörde iş bulanların belki %80'i artstation üzerinden buluyordur. Diğer insanlardan profesyonel olanların paylaştıkları çalışmaları incele site üzerinden, ne tarz bir kalite yakalaman gerektiğine dair fikir edinebilirsin böylece.

Bu da benim artstation profilim: Evren

Bana da zaten iş teklifi artstation üzerinden gelmişti. Oyun geliştiricileri bu siteye iş ilanı veriyor Jobs sekmesinde görebilirsin hepsini. Zamanı geldiğinde iyi bir profilin varsa onlar seni bulurlar, alternatif olarak sen de onlara profilinin linkini de koyarak iş başvurusu yapabilirsin.

Abi yanlış anlamazsan senin ile WhatsApp üzerinden görüşme şansım var mı hem zaman zaman aklıma takılan soruları sorarım tabii istersen talhamsp Instagram'ım oradan numaramı vereyim.

Merhaba abi nasılsın iyisindir inşallah şu an aktif olarak ne işle meşgulsun meram ettim de.

Son düzenleme:
Hocam Alan Wake 2 de yaptığınız modellere animasyon eklemek zorunda mıydınız ? Animasyonlarla uğraşan bir ekip varmıydı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…