onFire Hectopat Katılım 5 Ocak 2023 Mesajlar 1.043 Çözümler 9 31 Ocak 2024 #1 Merhaba. Alan Wake 2 oyununa bugün güncelleme geldi ve oyuna girdiğimde bazı çantaları açtığımda veya dosyaları incelediğimde oyun takılıyor ESC tuşuna basıp çıkamıyorum. Oyundan çıkıp tekrar girmem gerekiyor. Bunun bir çözümü var mı?
Merhaba. Alan Wake 2 oyununa bugün güncelleme geldi ve oyuna girdiğimde bazı çantaları açtığımda veya dosyaları incelediğimde oyun takılıyor ESC tuşuna basıp çıkamıyorum. Oyundan çıkıp tekrar girmem gerekiyor. Bunun bir çözümü var mı?
cumali_032 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Şubat 2020 Mesajlar 11.785 Makaleler 3 Çözümler 159 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2024 #2 Acilen fixlenmesi lazım, yeniden baslatip birden fazla kez oluyorsa sebep oyunda.. Artı 0 Eksi
5 517298 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Ocak 2022 Mesajlar 18.749 Çözümler 79 31 Ocak 2024 #3 Yeni gelen güncelleme ile ortaya çıkan bir bug muhtemelen. Hızlı bir şekilde fixlerler muhtemelen. Artı 0 Eksi
KS KS onFire Hectopat Katılım 5 Ocak 2023 Mesajlar 1.043 Çözümler 9 31 Ocak 2024 #4 cumali_032 dedi: Acilen fixlenmesi lazım, yeniden baslatip birden fazla kez oluyorsa sebep oyunda.. Genişletmek için tıkla... Yeniden başlatıyorum aynı yerde yine oluyor sürekli olmuyor ama kritik yerlerde oluyor. 517298 dedi: Yeni gelen güncelleme ile ortaya çıkan bir bug muhtemelen. Hızlı bir şekilde fixlerler muhtemelen. Genişletmek için tıkla... Umarım oyunun sonlarına geldim ama loot yaparken sıkıntı oluyor. Artı 0 Eksi
cumali_032 dedi: Acilen fixlenmesi lazım, yeniden baslatip birden fazla kez oluyorsa sebep oyunda.. Genişletmek için tıkla... Yeniden başlatıyorum aynı yerde yine oluyor sürekli olmuyor ama kritik yerlerde oluyor. 517298 dedi: Yeni gelen güncelleme ile ortaya çıkan bir bug muhtemelen. Hızlı bir şekilde fixlerler muhtemelen. Genişletmek için tıkla... Umarım oyunun sonlarına geldim ama loot yaparken sıkıntı oluyor.