Albion Online arkadaş aranır

• Konuyu başlatan Urayn
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 4
  • Görüntüleme 607

Urayn

Centipat
Daha fazla  
Yeni başladım oyunu çok bilmiyorum fazla oynamadım tier 5 bölgesinde öldürülünce artık yeter oyunu 5 kere silmeyi düşündüm ama olmuyor bağımlısıyım artık 2-3 kişi daldıkları için kurtulmam imkansız oluyor. Arklarla kasılsam daha zevkli falan olur arkada elrane izleye izleye kasılmakdan elreanin yeni videosu kalmadı artık.

Steam Ark kodum: 1378071492

Yeni başladım oyunu çok bilmiyorum fazla oynamadım tier 5 bölgesinde öldürülünce artık yeter oyunu 5 kere silmeyi düşündüm ama olmuyor bağımlısıyım artık 2-3 kişi daldıkları için kurtulmam imkansız oluyor. Arklarla kasılsam daha zevkli falan olur arkada elrane izleye izleye kasılmakdan elreanin yeni videosu kalmadı artık.

Steam Ark kodum: 1378071492
Albion Online oynayan birisi haa, oyunu bıraktım ama iki yardım edeyim. 120- 140 saat arası oynadım oyunu. İlk kısımlarda çok fazla toplayıcılık yapma aşırı sıkılırsın benden demesi. Premium olmadan hiçbir şey yapılmıyor, craft yapsan karın kadar vergi alıyor( spec olmadan çok yapılmıyor zaten) zindan vs dönme yani, tamamen çöp. Direk ilk işin bir guilde katılmak olmalı. Guildlerden oyunu öğrenmen lazım, nereden para kasılır öğrenmen lazım. Orada beraber mi kasılırsınız, avalon mu dönersiniz bilmem. Çoğu guild etkinliğine katıl, özellikle de pvp etkinliklerine katıl ileride sıkıntı çekersin :)

Albion Online oynayan birisi haa, oyunu bıraktım ama iki yardım edeyim. 120- 140 saat arası oynadım oyunu. İlk kısımlarda çok fazla toplayıcılık yapma aşırı sıkılırsın benden demesi. Premium olmadan hiçbir şey yapılmıyor, craft yapsan karın kadar vergi alıyor( Spec olmadan çok yapılmıyor zaten) zindan vs dönme yani, tamamen çöp. Direk ilk işin bir guilde katılmak olmalı. Guildlerden oyunu öğrenmen lazım, nereden para kasılır öğrenmen lazım. Orada beraber mi kasılırsınız, avalon mu dönersiniz bilmem. Çoğu guild etkinliğine katıl, özellikle de PvP etkinliklerine katıl ileride sıkıntı çekersin :)

Hocam teşekkür bilgi için daha açık söylersem Ark arıyorum albion oynamaya loncaya katıldım iyi de kimseyi tanımıyorum + çok fazla adam var 3-4 kişilik lonca yeterli aslında çok fazla insan olunca isim falan karışıyor sesde kavqa falan çıkıyor o yüzden büyük loncadan çıkmak istiyorum çıkacağım böyle giderse.

Hocam teşekkür bilgi için daha açık söylersem Ark arıyorum albion oynamaya loncaya katıldım iyi de kimseyi tanımıyorum + çok fazla adam var 3-4 kişilik lonca yeterli aslında çok fazla insan olunca isim falan karışıyor sesde kavqa falan çıkıyor o yüzden büyük loncadan çıkmak istiyorum çıkacağım böyle giderse.
Sizde benim gibi tek tabanca oynuyorsunuz galiba 🙂 Bu oyunda tek başına maalesef ki varlık gösterilemiyor. Zamanında tr üzerinde bilinen guildlere de girdim fakat hep yabancılık çektiğimden geri çıktım. Sonrası belli zaten, tek başıma bir şey yapamayınca bırakmıştım. Umarım yanınızda oynayacak birini bulursunuz, ya da ben yeniden başlarsam beraber bir iki bir şey deneriz.

Sizde benim gibi tek tabanca oynuyorsunuz galiba 🙂 bu oyunda tek başına maalesef ki varlık gösterilemiyor. Zamanında TR üzerinde bilinen guildlere de girdim fakat hep yabancılık çektiğimden geri çıktım. Sonrası belli zaten, tek başıma bir şey yapamayınca bırakmıştım. Umarım yanınızda oynayacak birini bulursunuz, ya da ben yeniden başlarsam beraber bir iki bir şey deneriz.

Maalesef adam gibi 4-5 kişilik lonca yok olsa da vergileri tavan yapıyolar haftalık vergi bile zorla ödüyorum para kasmayı pek bilmiyorum kasıyorumda anca kendime kırmızı bölgede 1-2 kere ölüyorum 200k -400k zarara giriyorum ve en ucuz set + aldığım sete değecek şekilde harcamama rağmen yine de para biriktiremiyorum safe bölgedede fazla kasılmıyor o yüzden napcağımı bilmiyorum kırmızı bölgeye çıksam 2-3 kişi gelip dövüyor beni elreane izleye izleye safe bolgede kasılıyorum bende zorunlulukdan oyuna para yatirmakda istemiyorum + param yok bir de yatirsam böşuna gider diye hep erteliyorum ve pahalı her şey.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı