Albion Online hâlâ oynanır mı?

kaphtans

Decapat
Daha fazla  
Gün içerisinde biraz boş vaktim oluyor, orada da boş boş LoL atmaktansa chill takılayım diyorum. Çok yanlış bir örnek olabilir fakat yıl 2019-2020 zamanları olsa gerek Roblox'ta giant Simulator adında bir oyun vardı, oto Click basarak level atlanılan saçma bir sistemdi fakat insanlarla PvP atıp gelişilen bir yerdi. MMORPG oyunlarına daha önce hiç şans vermedim fakat oyun ilgimi çekti bayağı. Sorum aslında oynanır mı değil de dümdüz girip oynamalı mıyım yoksa videolar izleyerek oyun başında daha iyi mi gelişme sağlamalıyım?

Albionda chill takılamazsın neredeyse tüm harita PvP ve öldüğünde envanterin yere düşüyor pek chill takılmalık bir MMO değil

Albionda chill takılamazsın neredeyse tüm harita PvP ve öldüğünde envanterin yere düşüyor pek chill takılmalık bir MMO değil
arkadaşımın takıldığı bir server var, oraya girerim muhtemelen. Eğitimde sanırım bazı spesifik şeyler yapılınca hediyeler veriyormuş, onları da ilk bakışta bulamadığın için youtube'dan izlemek lazımmış... ne tavsiye edersin?

Oyun çok güzel öğrenirsin öğremmesi zor değil 2025'te de hala oynanır biz hala ara ara girer oynarız ama dediğim gibi 2 adım yol yürüyüp şuradan şuraya giderken bile stres olup nasıl gideyim diye 10 dakika plan yapman gerekiyor

BDO başla geç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…