Albion Online para kazandırır mı?

Skypex

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar aktif oynuyorum fakat bu oyundan para kazanılıyor mu bilmek istedim.

Nasıl kazandırır hocam çünkü zevkli bir oyun benim için aynı zamanda da para kazanbilirsem daha iyi olur.
Hocam, gather yaparak oyun parası kasarsın. T7 4 T8 4 den bahsediyorum, bunu yapabilmek için ekibe ihtiyacın olacak. Günde 60 tane kasabilirsen sevin.

Hocam, gather yaparak oyun parası kasarsın. T7 4 T8 4'ten bahsediyorum, bunu yapabilmek için ekibe ihtiyacın olacak. Günde 60 tane kasabilirsen sevin.

Hocam bir arkadaşla oynuyorum ama demek istediğim gerçek paraya dökmek Silver değil.

Hocam, Silver'ya da kasılmış hesabınızı satarak para kazanabilirsiniz. Diğer eşyaları elde etmek için kimse para vermez. Chat zaten Türk adminler tarafından kontrol ediliyor.

Hocam, Silver'ya da kasılmış hesabınızı satarak para kazanabilirsiniz. Diğer eşyaları elde etmek için kimse para vermez. Chat zaten Türk adminler tarafından kontrol ediliyor.

Hocam hesap ve Silver satışı nasıl ve hangi platformdan oluyor piyasa diri mi bir fikriniz var mıdır?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…