Aldığım Valorant hesabına giriş yapamıyorum

qvanc

Centipat
Daha fazla  
Valorant skinleri artık çok pahalı bildiğiniz üzere. Geçenlerde bol skinli bir valorant hesabı satın aldım. Mail dahil her şeyi kendi üzerime geçirdim, yetmedi iki faktörlü doğrulamayı açtım. Zaten şifreyi de en başta değiştirmiştim. 01.07.2024 saat 02.41 gibi mail adresime “şifre sıfırlama isteğinizi aldık” diye bir bildirim gelmiş. Satın aldığım hesaba kaydettiğim mail adresine geldi yani. Fakat ben o saatte girip şifre sıfırlama isteği göndermedim. Sonrasında öğlen saat 12 civarında tekrardan gelmiş. Ben gece çalıştığım için saat 15.00a kadar uyuyorum genelde. Bu bildirimleri gördükten sonra endişe edip hesabıma girmeye çalıştım fakat yanlış kullanıcı adresi veya şifre diyor. Satıcıya yazdım fakat inkar ediyor. Site ise bir kanıt istiyor. Hangi ilden sıfırlama talebi gönderildiğine ileti kaynaklarından bakayım, belki satıcının bulunduğu ilden gönderilmiştir diye. Makul bir kanıt olurdu. Bir şey bulamadım ama. Sizce ne olmuş olabilir? Keylogger falan demeyin onlara bulaşmadığıma eminim. Ne olur yardımcı olun, çözemedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Herhangi bir Riot hesabı satmak veya satın almak ban sebebi ve yasaktır. Bunu da saymazsak hesabım çalındı gibi bir bahaneyle çok rahat hesaplar geri alınabiliyor.

Ben riota hesabım çalındı diyerek hesabı geri alma işlemini biliyorum. Çeşitli bilgiler falan istiyor. Böyle bir durumda bile e posta değiştiğinde bildirim gelmesi lazım. Çok anlamsız bir şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…