Aldığım ve beni eskilere götüren atari

Geçen gün Hepsiburada'dan kendime bir mini atari aldım açıkçası atari alma planım yoktu ama görünce dayanamadım eskiler aklıma geldi. :) Atari'nin içinde 400 tane oyun var mario, Mortal Kombat, tank oyunu falan her şey var içinde sup marka bu atari açıkçası beni bayağı hüzünletirdi. Eskiden o tüplü televizyonlara atariyi bağlayıp oynamadığımız oyun yoktu. Ninja kaplumbağalar'ı çok severdim, kaseti kırılmıştı bir ara ninja kaplumbağaların herhalde o kasetin aynısını bulmak için İstanbul'da gezmediğim yer kalmamıştı ama maalesef bulamamıştım. :D Ürünü dediğim gibi kalkıp oynamak için almadım sadece eskilere dönmek o eski oyunlarıma 1 kez bakmak için aldım bu arada birkaç eleştirim var jupitel adlı alıcıdan almıştım ürünü. Ürünü kırmızı söylediğim halde beyaz geldi ve ürünün yön tuşları bozuk, mesela ileri ve geri tuşlarına basınca karakter otomatik zıplıyor bu beni üzdü açıkçası, iade talebi yaptım. Sizin atari oynadığınız zamanda en sevdiğiniz oyun neydi? Benimki ninja kaplumbağalar. :D.

Ürün: Sup Video Oyun Konsolu 400 Oyunlu Mini Atari Gameboy Fiyatı

Son düzenleyen: Moderatör:
2 kişi beraber oynadığımız savaş oyunun adı neydi? :D
:)
15981836575491572547499.jpg

Commodore 64 diyorum :) Commodore 64 için street fighter oyunu çıkmıştı. Kadıköy de Yazıcıoğluna gidip hemen almıştım. Eve gelene kadar jetonsuz street fighter oynayacağımı düşünüp duruyordum. Tabi bu oyunları açmak için önce kafa ayarı yapmak gerekiyordu. Oyun 20 dakika sonra açılmıştı, ve ben o zaman yerde sofrada yemek yerken sofranın üzerinden heycanla koşup joystick'e sarılmıştım. Abartısız 10 saat boyunca street figher oynamıştım. Sonra Playstation 1, Sega, Nintendo derken PC diye geldik buralara kadar...Eskiden oyun oynarken daha güzeldi.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı