M mertsumer Decapat Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 52 12 Ocak 2021 #1 Herkese selam arkadaşlar AMD'den kayıt alıyorum ama videoda yanları siyah çıkıyor bunu nasıl düzeltebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 12 Ocak 2021
Herkese selam arkadaşlar AMD'den kayıt alıyorum ama videoda yanları siyah çıkıyor bunu nasıl düzeltebilirim?
BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.772 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2021 #2 Oyun kaydıyla çözünürlüğün aynı mı? Bir de o siyah barlar CS:GO oynuyorken de gözüküyor mu? Artı 0 Eksi
KS KS M mertsumer Decapat Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 52 12 Ocak 2021 #3 BerkayZ87 dedi: Oyun kaydıyla çözünürlüğün aynı mı? Bir de o siyah barlar CS:GO oynuyorken de gözüküyor mu? Genişletmek için tıkla... Oyun kaydıyla çözünürlüğün aynı olduğunu nereden bakacağımı bilmiyorum, CS:GO oynarken gözüküyor. Artı 0 Eksi
BerkayZ87 dedi: Oyun kaydıyla çözünürlüğün aynı mı? Bir de o siyah barlar CS:GO oynuyorken de gözüküyor mu? Genişletmek için tıkla... Oyun kaydıyla çözünürlüğün aynı olduğunu nereden bakacağımı bilmiyorum, CS:GO oynarken gözüküyor.