Aldığınıza Pişman Olduğunuz Şeyler

Aynı dertten muzdaribim :) 229 TL'ye kulaklık aldım ben de. Keşke hoparlör alsaydım dedirtti.

Onun dışında gittim mekanik hisli diye 50 TL'ye Everest KB-X88 klavye aldım. 30 TL'ye 200 adet cino sipariş verdim kutunun yarısı bayat ve eski tadı alamıyorum. Dandik İnca marka kablolu fareye 20 TL verdim, Click sesi sanki fırlatmışsın gibi ses çıkartıyor. 20- 25 TL civarı Tekzen'den çakı satın aldım, düğmesine tıklayınca çakı açılmıyor ve kesmiyor. Turkcell arayıp taksitle uyguna vereceğiz diye bana LG Optimus L5 kilitledi onu aldığıma da çok pişman oldum telefonun direk sıfırı kasıyor. Sıfır Samsung Galaxy mini aldığıma da çok pişman olmuştum. Laptop aldığıma pişman oldum keşke kasa toplasaydım, diyorum.

Geriye dönüp bakıyorum ki daha bunlar kadar nice şey var, çok pişman olduk çok.

3 yıl sonra gelen edit. Kulaklığı iyi ki almışım diyorum, laptop aldığıma da pişman olmadim yakın fiyata 2.el olarak satıp kasa topladım :) Digerleri için pismanlıklarım sürüyor
 
Biraz önce Hepsiburada'dan gelen Apple 20W adaptör. Fazla çakma. Üzerinde "iOS" yazıyor. Ama İngilizce de büyük i yok 😳. Adaptörden sesler geliyor, çok çakma duruyor :D. İade edeceğim. Halbuki orijinal almıştım.
 
Mahalle bilgisayarcısından aldığım kasa. Bir tanesine format attı sonra yavaşladı sonra söyleyince başka kasa verdi o da biraz yavaş. Hailen keşke almasaydım diyorum.
Ve Migros'tan aldığım siyah kulak üstü kulaklık. 1 yıla bozuldu.
 
Son düzenleme:
Uzun uzun düşündüm ama yok sanırım ya bir eken H9R var diyebilirim, onu da 160 TL civarında almıştım zamanında bol bol çektim anı oldu lisede yoksa aksiyon olarak kullanamadım bir de her gün aldığım abur cuburlar verilen paraya yazık hem sağlını tehlikeye atıyorsun.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı