Aldığınıza pişman olduğunuz ürünler nelerdir?

Neden pişman oldunuz?

Merhaba hocam biraz geç cevap veriyorum kusuruma bakmayın 😇

1. sebebim yazılımdan ötürü, condenser mikrofona sahipseniz Razer Synapse 3 kulaklığı görmüyor çözümü ise kullandığınız condenser mikrofonu bilgisayarınızdan çıkartmanız. Kullandığım mikrofon (Razer Seiren X)

2. sebebim, şarja takmayı unuttunuz oyun ortasındasınız kulaklığı şarja takdınız kullanmaya devam ediyorsunuz, ama kulaklık kendini sürekli kapatıp duruyor şarjı hızlı doldurması için ve bunu kapatmanın bir yolu yok yazılımda dahil! Bu durum oyun ortasında oluyor aksine çok sinir bozucu şarjı tam dolduğu zaman kullanma imkanı veriyor bu durum berbat.

3. sebep bağlantı problemi, 2 duvar arasına geçtiğiniz zaman ciddi bir şekilde bağlantı problemi oluyor Bluetooth 4.2 versiyonuna sahip kulak içi kulaklığım var onun daha iyi bağlantısı var diyebilirim.

4. sebebim mikrofonun Discord sertifikasına sahip olmasına rağmen berbat bir mikrofonu var Rampage Drop Plus'un bile daha iyi mikrofon kalitesine sahip!

5. sebep kulaklığın kafa bandındaki deriler kendi kendine soyulmaya başladı ve çok dandik bir deri malzemesi kullanmışlar.

6. sebebim çok ağır bir kulaklık olması, evet kendisi çok büyük bir kulaklık fazla uzun sürelerde kullanıldığı zaman kafanıza ağrı oluyor rakiplerine nazaran bir eksi konfor bakımından.

Not da düşmek istiyorum, özellikle Nari serisinden uzak durun onun yerine muadili olan Corsair Void Elite Wireless almanızı tavsiye ederim.
 
Kasa aha ah LED'lerine hasta olup almıştım keske almadan bilen birine soraydım i7 sistem vardı bir de Intel Core işlemcili ben gittim Intel Core olanı aldım kasaya o kadar hayran kaldımki ekran kartı GeForce 210 muş aldıktan sonra fark ettim :d
 

Yeni konular

Geri
Yukarı