Aldığınıza pişman olmadığınız telefon nedir?

OnePlus 7T Pro 5G McLaren Edition.. Tek eksik yani, T-Mobile'e ozel telefon oldugundan guncellemeler cok yavas geliyor.
 
Samsung A30 kullanıyorum. Memnunum çünkü hafif ve ince. Ekran büyüklüğü ve netliğide güzel. Telefondan oyun oynamıyorum bu yüzden performansı nasıldır bilemem. Ancak bir konuda sıkıntım var. Telefonu kullandım sonra kilit tuşuna basıp basıp bıraktım ve gittim su aldım. Geldiğimde Wi-Fi üstünde ünlem oluyor. Wi-Fi'yi kapatıp açtığımda düzeliyor. Bu olmasa beni m her ihtiyacımı karşılıyor güzel telefon.
 
Nokia 5 almıştım 2017'de ve hala kullanıyorum. Son güncellemesi geçen ay geldi. 700 TL'ye almıştım ve parmak izi okuyucusu, hızlı şarj, NFC vs. olması beni çok şaşırtmıştı. Oyun oynarsam bile basit oyunlar oynadığım için performans sorunu yaşamıyorum ama geçen sene PUBG Mobile açıyordu. Günümüzde nasıl bilmem. 1 ay önce bataryasını değiştirdim ve tekrardan eskisi gibi 2 gün dayanmayı başardı orijinal bataryayla. Ne zaman değiştiririm bilmiyorum ama yeni Nokia telefonları çok beğeniyorum. Şuan Türkiye'de pek aktif değiller ama Avrupa'da bir başarı yakalamayı başarmışlar son duyduklarıma göre.
 
Şu an için S7 diyebilirim. S3 de fena değildi ancak bu kadar uzun ömürlü olamadı. 3 yılı doldurdum S7 ile, çıkalı 5 yılı geçmiş. Uzun süre daha kullanacağım kazaya kurban gitmezse.
 
Taaa yıllar evvel, muhtemelen 2005'ten sonra, Samsung E250 kırmızı olanı kullanıyordum. Bayağı seviyordum onu. Kızaklı olması, rengi falan beni alıyordu. Bir gün bisiklet sürerken düşürmüşüm, sonradan fark ettiğimde gidip aradım ama ot yeşillik vs arasında bulamadım, belki de ben gelene kadar almıştı biri. Çok üzülmüştüm ona.

Çok telefon kullandım, şu ikisi çalındı; Samsung C5 Pro ve Xiaomi Redmi Note 6 Pro. İkisi de çok güzel telefonlardı. İkinci el almıştım. Neyse, şu an ağustos 2020'den beri de Xiaomi Mi Note 10 Lite kullanıyorum ve cidden çok memnunum. Nette bahsedilen sorunların hiçbiri olmadı, çıkmadı bende. Garanti bitimine 1.5 yıl kala da yani 5. ayında eu ROM ve root atıp halen kullanmaya devam ediyorum büyük bir zevkle ♥️

Bundan sonraki telefon seçimlerim de yüksek ihtimalle Xiaomi Mi serisi ile olur diye düşünüyorum. Stock yani kendi fabrika çıkışlı ROM'u ile kullanılmaz bence. Eu ROM Xiaomi'ye ruh katıyor resmen.

Söylemeden geçemeyeceğim. Viper4Android ve Adaway de şart tabii. Bir de F-droid 🤗☺️
 

Yeni konular

Geri
Yukarı