Aldığınıza pişman olmadığınız telefon nedir?

iPhone 6S. Almadan önce sordum soruşturdum kimse tavsiye etmemişti. Yok eski cihazmış yok güncelleme desteği kalkacakmış falan falan… Hepsi laf olsun diye söyleniyor. İlk defa iOS kullandım performans olarak androide taş çıkarır. Bu arada iOS 15 yolda bu cihaz için.
 
Hocam oneplus 7T Pro 5G McLaren editionu ikinci el almak istiyorum hala alınır mı cihaz, kullanımından memnun musunuz,karşılaştığınız bir sorun var mı ?
Gayet memnunum. Tek problemim, ben T-mobile'den aldigimdan dolayi guncellemeler biraz gec geliyor. Eger ki International versiyonu alacaksaniz, uygun fiyata bulduysaniz, kacirmayin derim.
 
Gayet memnunum. Tek problemim, ben t-Mobile'den aldigimdan dolayi guncellemeler biraz gec geliyor. Eger ki ınternational versiyonu alacaksaniz, uygun fiyata bulduysaniz, kacirmayin derim.

Teşekkürler hocam. Son olarak bir forumda Wi-Fi sorununu okumuştum ha bire kesildiğinden bahsediyorlardı sizde öyle bir sorun var mı?
 
2018'de Xiaomi ile ilk tanışmam oldu, öncesinde Turkcell T60 kullanıyordum, tam bir çöp.
Xiaomi'nin Mi Max 2 seri/model cihazını aldım ve beklediğimin üstünde çıktı. O kadar memnunum ki, cihazdan sıkılmıyorum. 3 Sene daha götürmesini planlıyorum. Ayrıca pil performansı da inanılmaz muazzam. 7 Günü zorladım geçenlerde.
Oneplus 6.
 
Telefonları çok sevmem, nadir kullanırım. Dolayısıyla satın aldığım özel bir telefon yok, hep ablamdan falan kalanlar var. Ablam iOS'a geçiş yapınca bana Huawei Mate 10 Lite kalmıştı. Çok seviyordum o telefonu fakat telefonla işim olmadığı için anneme verdim. Ablam satın aldığından beri bir kere takılma v.s gibi sorunlar çıkarmadı. Ama şunu söyleyebilirim ki kesinlikle hassas bir telefon. Ufak bir düşüşte hemen kırıldı ekranı.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı