Orijinal olma ihtimali var mı? Adamlar 16GB RX 580 satıyor.Merhaba, ben AliExpress'ten Ryzen 7 7800x3D alacağım ama bu ürün 4.5 bin TL, bana çok çok ucuz göründü. Sizce sahte olma ihtimali var mıdır ve neden bu kadar ucuz?
Eki Görüntüle 2358327
Ryzen 4070 misaliOrijinal olma ihtimali var mı? Adamlar 16GB RX 580 satıyor.
![]()
Kinology AMD RX 580 16 GB 2048SP Yepyeni Grafik Kartları GDDR5 GPU Ekran Kartı 3 BaÄlantı Noktaları Bilgisayar için HDMI DP DVI ile RX580 - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
Orijinal olma ihtimali var mı? Adamlar 16 GB RX 580 satıyor.
![]()
Kinology AMD RX 580 16 GB 2048SP Yepyeni Grafik Kartları GDDR5 GPU Ekran Kartı 3 BaÄlantı Noktaları Bilgisayar için HDMI DP DVI ile RX580 - AliExpress 7
Bide o ürünü almayı denedim üzerine vergide koymadı tık diye 4 buçuk bine alabiliyosun. Normalde aliexpress güvenilir diyolardı yurtdışındaki youtuber leri falan ama ben de fazla bilmiyorum.Orijinal olma ihtimali var mı? Adamlar 16GB RX 580 satıyor.
![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.