S serkan_emp Kilopat Katılım 25 Ekim 2013 Mesajlar 137 2 Nisan 2020 #11 Mesut Çevik bestimdir. Hem saç da ektirdi. O eski teknosa çalışanı görünümünden de uzaklaştı. Ne diyosunuz?
Mesut Çevik bestimdir. Hem saç da ektirdi. O eski teknosa çalışanı görünümünden de uzaklaştı. Ne diyosunuz?
Regfud Hectopat Katılım 23 Ocak 2020 Mesajlar 263 2 Nisan 2020 #12 @TANER006 Bahsettikleriniz bu kişilerden mi? Sonuna kadar katılıyorum forumu gereksiz yere kullanıyorlar.
@TANER006 Bahsettikleriniz bu kişilerden mi? Sonuna kadar katılıyorum forumu gereksiz yere kullanıyorlar.
FalconPolat Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Mart 2014 Mesajlar 24.739 Makaleler 21 Çözümler 99 2 Nisan 2020 #13 Yarın gel işe başla.
Elektrikci_Hasan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Aralık 2019 Mesajlar 4.518 Makaleler 1 Çözümler 30 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2020 #14 mstfaozder dedi: Mikail fidan varken mi? (Kesinlikle ban yememek için değil.) Genişletmek için tıkla... Benim profil resmimdeki santral bile Mikail Fidan'dan yakışıklı. Sıralama; Ali Güngör > Recep Baltaş > Benim profildeki santral > Random bir resim > Mikail Fidan
mstfaozder dedi: Mikail fidan varken mi? (Kesinlikle ban yememek için değil.) Genişletmek için tıkla... Benim profil resmimdeki santral bile Mikail Fidan'dan yakışıklı. Sıralama; Ali Güngör > Recep Baltaş > Benim profildeki santral > Random bir resim > Mikail Fidan
Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.683 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 2 Nisan 2020 #15 Verin şuna şuradan bir moderatörlük. Yıldızlı artı aldı çocuk.
T TANER006 Hectopat Katılım 12 Eylül 2019 Mesajlar 1.106 Çözümler 4 2 Nisan 2020 #16 Regfud dedi: @TANER006 Bahsettikleriniz bu kişilerden mi? Sonuna kadar katılıyorum forumu gereksiz yere kullanıyorlar. Genişletmek için tıkla... Aynen bu tip adamlar bilgileri yok. Faydasız kişiler. Ayrıca bu tip kişiler tahminim yazım hatası arayıp rapor edenlerin başındadır. Konuyu açan kişiye EDORAM hediye.
Regfud dedi: @TANER006 Bahsettikleriniz bu kişilerden mi? Sonuna kadar katılıyorum forumu gereksiz yere kullanıyorlar. Genişletmek için tıkla... Aynen bu tip adamlar bilgileri yok. Faydasız kişiler. Ayrıca bu tip kişiler tahminim yazım hatası arayıp rapor edenlerin başındadır. Konuyu açan kişiye EDORAM hediye.
andndar Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2019 Mesajlar 1.000 Çözümler 1 2 Nisan 2020 #17 Elektrikci_Hasan dedi: Benim profil resmimdeki santral bile Mikail Fidan'dan yakışıklı. Sıralama; Ali Güngör > Recep Baltaş > Benim profildeki santral > Random bir resim > Mikail Fidan Genişletmek için tıkla... Ban bekleme yeri soğuktur.
Elektrikci_Hasan dedi: Benim profil resmimdeki santral bile Mikail Fidan'dan yakışıklı. Sıralama; Ali Güngör > Recep Baltaş > Benim profildeki santral > Random bir resim > Mikail Fidan Genişletmek için tıkla... Ban bekleme yeri soğuktur.
T TANER006 Hectopat Katılım 12 Eylül 2019 Mesajlar 1.106 Çözümler 4 2 Nisan 2020 #18 Ne oldu? Konuyu açana ödülü verildi mi?
luci666 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Kasım 2019 Mesajlar 2.035 Çözümler 14 2 Nisan 2020 #19 Gülün ömrü kısa olur. Dosya Ekleri unnamed.jpg 14,9 KB · Görüntüleme: 52 ezgif.com-gif-maker.jpg 13,7 KB · Görüntüleme: 55
Danotella Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Kasım 2019 Mesajlar 2.131 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer Kazakhstan Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2020 #20 Linux Oyunda dedi: Şimdi banlamayın da ben Ali Güngör'ü de Recep Baltaş'ı da çok yakışıklı bulmuyorum. Genişletmek için tıkla...
Linux Oyunda dedi: Şimdi banlamayın da ben Ali Güngör'ü de Recep Baltaş'ı da çok yakışıklı bulmuyorum. Genişletmek için tıkla...