Çözüldü Ali pay üzerinden ödeme yapmak mümkün mü?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

sarrowx

Hectopat
Daha fazla  
Evet Çin'den bir üyelik satın almam lazım ancak alipay ve wechatt pay kullanıyor ikisinde de banka kartım kabul olmuyor. Satıcıyla iletişime geçtim ancak bana PayPal önerdi PayPal'da ülkemizde yasak. Yurt dışı ödeme konusunda Kuzey Kore gibiyiz.

Çözüm
Uption dene.
Uption dene.

Çözüm

Teşekkür ederim. Şu an uygulamayı indirdim ancak satıcıya uption üzerinden ödeme almasını mı belirtmeliyim yoksa ödeme yapabileceğim bir yer var mı uygulama içinde?

Son düzenleyen: Moderatör:
Teşekkür ederim. Şu an uygulamayı indirdim ancak satıcıya uption üzerinden ödeme almasını mı belirtmeliyim yoksa ödeme yapabileceğim bir yer var mı uygulama içinde?
Adam IBAN belirtsin. PTT şubeleri yabancı IBAN'a Uption aracılığıyla para gönderebiliyor sanırsam.

Adam IBAN belirtsin. PTT şubeleri yabancı IBAN'a uption aracılığıyla para gönderebiliyor sanırsam.

Hocam peki uption üzerinden ben nasıl ödeme alırım? Dış ülkeden dolar IBAN'ımı karşı tarafla paylaşsam yeterli mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…