Berat Karcı
Decapat
Merhaba, Alibaba'dan ayakkabı aldım 15 dolarlık, evime kadar gelir mi? Gümrük vergisi öder miyim?
Hocam onu demiyorum ürün sipariş edeceğim kapıma kadar gelirmi onu merak ettim ve gümrükte vergi alınır mıAlırken ödemediysen evet, kapıda ödersin.
Evet, alırken veya kapıda her türlü vergi ödersiniz. Alırken öderseniz direkt adrese teslim ediliyor. Alırken ödenmiyorsa ürün adresinize geliyor, PTT görevlisine nakit para ile vergiyi verip ürünü alıyorsunuz.
Hocam kusura bakma rahatsız ediyorum ama 25 dolar altı ürünlere vergi kesilmiyor diyorlardıEvet, alırken veya kapıda her türlü vergi ödersiniz. Alırken öderseniz direkt adrese teslim ediliyor. Alırken ödenmiyorsa ürün adresinize geliyor, PTT görevlisine nakit para ile vergiyi verip ürünü alıyorsunuz.
Kaldırıldı o.Hocam kusura bakma rahatsız ediyorum ama 25 dolar altı ürünlere vergi kesilmiyor diyorlardı
Anladım yani her türlü vergi alınacak 20 dolarlık ürünün vergisi ne kadar olur acabaKaldırıldı o.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.