lotusqueencik Femtopat Katılım 10 Temmuz 2025 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Kadın Dün 21:31 #1 Selamlar, oyunu yükledim ama bir türlü yamayı kurmayı beceremedim. Bileniniz varsa yardımcı olabilir misiniz?
Selamlar, oyunu yükledim ama bir türlü yamayı kurmayı beceremedim. Bileniniz varsa yardımcı olabilir misiniz?
Yerayay Megapat Çözüme Giden Yol Konsol Ligine Hoş Geldin Kıdemli Üye Katılım 14 Ekim 2023 Mesajlar 7.586 Makaleler 11 Çözümler 251 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 21:59 #2 @lotusqueencik yama klasörünü oyunun içine aynı adlı klasörünün olduğu yere aticaksin, neyi yapamadın?
@lotusqueencik yama klasörünü oyunun içine aynı adlı klasörünün olduğu yere aticaksin, neyi yapamadın?
lotusqueencik Femtopat Katılım 10 Temmuz 2025 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Kadın Dün 22:37 #3 Yerayay dedi: @lotusqueencik yama klasörünü oyunun içine aynı adlı klasörünün olduğu yere aticaksin, neyi yapamadın? Genişletmek için tıkla... Yapıyorum, olmuyor nasıl olduğunu ben de anlamadım. Önceden yapmıştım bi sorun yaşadığımıda hatırlamıyorum şuan neden böyle oldu hiçbir fikrim yok
Yerayay dedi: @lotusqueencik yama klasörünü oyunun içine aynı adlı klasörünün olduğu yere aticaksin, neyi yapamadın? Genişletmek için tıkla... Yapıyorum, olmuyor nasıl olduğunu ben de anlamadım. Önceden yapmıştım bi sorun yaşadığımıda hatırlamıyorum şuan neden böyle oldu hiçbir fikrim yok
Yerayay Megapat Çözüme Giden Yol Konsol Ligine Hoş Geldin Kıdemli Üye Katılım 14 Ekim 2023 Mesajlar 7.586 Makaleler 11 Çözümler 251 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 22:42 #4 @lotusqueencik klasörü attığın zaman üstüne yazma sorusu geliyor mu?
lotusqueencik Femtopat Katılım 10 Temmuz 2025 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Kadın Dün 22:43 #5 Yerayay dedi: @lotusqueencik klasörü attığın zaman üstüne yazma sorusu geliyor mu? Genişletmek için tıkla... Evet geliyor
Yerayay dedi: @lotusqueencik klasörü attığın zaman üstüne yazma sorusu geliyor mu? Genişletmek için tıkla... Evet geliyor
Yerayay Megapat Çözüme Giden Yol Konsol Ligine Hoş Geldin Kıdemli Üye Katılım 14 Ekim 2023 Mesajlar 7.586 Makaleler 11 Çözümler 251 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 22:45 #6 @lotusqueencik oyuna girdiğin zaman hiç bir değişiklik yok mu?
lotusqueencik Femtopat Katılım 10 Temmuz 2025 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Kadın Dün 22:50 #7 Yerayay dedi: @lotusqueencik oyuna girdiğin zaman hiç bir değişiklik yok mu? Genişletmek için tıkla... Yokk Yerayay dedi: @lotusqueencik oyuna girdiğin zaman hiç bir değişiklik yok mu? Genişletmek için tıkla... Alice: Madness Returns Türkçe Yama | Turkce-yama.com kullanmaya çalıştığım yama da bu
Yerayay dedi: @lotusqueencik oyuna girdiğin zaman hiç bir değişiklik yok mu? Genişletmek için tıkla... Yokk Yerayay dedi: @lotusqueencik oyuna girdiğin zaman hiç bir değişiklik yok mu? Genişletmek için tıkla... Alice: Madness Returns Türkçe Yama | Turkce-yama.com kullanmaya çalıştığım yama da bu
Yerayay Megapat Çözüme Giden Yol Konsol Ligine Hoş Geldin Kıdemli Üye Katılım 14 Ekim 2023 Mesajlar 7.586 Makaleler 11 Çözümler 251 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 22:55 #8 @lotusqueencik Steam kullanıyorsan dosyaları doğrula yamayı tekrar kur. Yoksa oyunu silip baştan kur. Aklıma başka çözüm gelmiyor.
@lotusqueencik Steam kullanıyorsan dosyaları doğrula yamayı tekrar kur. Yoksa oyunu silip baştan kur. Aklıma başka çözüm gelmiyor.
lotusqueencik Femtopat Katılım 10 Temmuz 2025 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Kadın Dün 22:57 #9 Yerayay dedi: @lotusqueencik Steam kullanıyorsan dosyaları doğrula yamayı tekrar kur. Yoksa oyunu silip baştan kur. Aklıma başka çözüm gelmiyor. Genişletmek için tıkla... Suan onu yapıyorum umarım cozulur Tesekkur ederim yardımın ıcın
Yerayay dedi: @lotusqueencik Steam kullanıyorsan dosyaları doğrula yamayı tekrar kur. Yoksa oyunu silip baştan kur. Aklıma başka çözüm gelmiyor. Genişletmek için tıkla... Suan onu yapıyorum umarım cozulur Tesekkur ederim yardımın ıcın