Alıcı mı satıcının ayağına gider yoksa satıcı mı alıcının ayağına?

Eakkuzu

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar Sahibinden üzerinden ilanlarım var devamlı ofisimize buyurun gelip görebilirsiniz diyorum ancak siz gelin konumumuza ters diyorlar. İşlek bir yer, ulaşım olarak sorunsuz ters olsa anlarım ama ilandaki arkadaş inatla ters ve merkezde buluşalım diyor şimdi güvenilir olup olmadığı konusunda da emin değilim. Ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir dükkan ayağına gider mi satıcının gitmez.

Alıcı olan gelir beğenir alır. Ancak iki tarafta birbirine oldukça uzaksa orta bir yerde buluşulur(şehir içi). Ama ortada dükkan varsa almak istiyorsa buyursun gelsin.

Son düzenleme:
Alıcı, satıcının yanına gider. Zaten alacaksa gelir alır merak etme. Banada sahibinden üzerinden şuraya getirebilirmisin yazanlara +1000₺ nakliye için fiyat veriyorum. 1000₺ ön ödeme yapmadanda malzemeyi arabaya yüklemem.

Sizin sattığınız ürünler daha farklı sanırım nakliye ücreti vesaire değil sorun sadece işlek bir yerde illa buraya gel diyen birisinin inadı beni tedirgin etti.

Sizin sattığınız ürünler daha farklı sanırım nakliye ücreti vesaire değil sorun sadece işlek bir yerde illa buraya gel diyen birisinin inadı beni tedirgin etti.
Ben kendi 2. el ürünlerimi satıyorum. Jant, lastik, macbook pro, hava temizleme, mobil modem, fotoğraf makinesi v.s ürün ne olusa olsun ben alıcıya getireceksem +1000₺ tarifesi uyguluyorum.

Çok ürün sattım tek bir tane ekran kartını satarken konuştuğum kişi doktordu izin alıp gelemiyordu çalıştığı hastanenin yakınında buluşup ekran kartını verdim o hiç test etme muhabbetine girmedi çünkü 4060 Ti yeni modeldi oda gelemiyor diye tabii yoksa asla kimsenin peşine gitmem.

Alıcı satıcının ayağına gelir genelde alıcı olmuyor böyle diyenler.

Normalde alıcı satıcıya gelir ama ben de al sat yapıyorum. Yolumun üzeriyse ya da yakınsa alıcıya gittiğimde oluyor, geçerli bir mazereti varsa gelmemek için.

Alıcı satıcıya gelir, hiç olmazsa alıcıyla satıcının anlaştığı güvenli bir yerde buluşulur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…