Alienware 24.5" AW2523HF 360Hz inceleme

Alınır tüm CS:GO ve Valorant Pro'ları kullanıyor. Oyunlarda en iyi en düzgün en akıcı görüntü sunan hala TN.
Hocam TN panel olduğuna emin misin? Dell'in kendi sitesinde Fast IPS olduğu yazıyor karıştırmış olmayasın?

Güncelleme: Aldığım üründe 1 adet parlak piksel olduğu için değiştirilmesini talep ettim ve Dell teknik servisi bu konu hakkında çok yardımcı oldular. Ürünü değiştirmeyi hemen kabul ettiler ancak Türkiye'de stok olmadığını söylediler. Stokların güncellenmesini bekleyeceğimi söyledim ve birkaç gün sonra sorunsuz ürün evime teslim edildi. Dell teknik servisinden yardımcı olan herkese teşekkür ederim.

Yanlış anlamışsın beni TN panel dediğim Zowie olan. Dell TN değil.

2024 ve sonrasinda alacaklar icin guncelleme yapayim, en son modellerde M3T104 yazilimi guncellenmis seklinde geliyor. Standart renk preseti de onceki serilerden farkli olarak warm/user karisimi. Harici fark yok tamamen ayni. Ben bobin sesi icin degisim istedim fakat bunda da bobin sesi var. 360 Hz BenQ kullandim onda da vardi. Uzun lafin kisasi guc tuketimine bagli olarak 360Hz ve ustunde var sanirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…