Alienware 360 Hz monitör Alt Tab yapınca kasma

ParkPera

Kilopat
Daha fazla  
Alienware 360Hz monitör aldım ve sisteme taktım. Sıkıntısız olarak çalıştı ama sistemde alt + Tab yaptığım zaman sistem fena halde kasıyor ve dıt dıt dıt diye ses geliyor. Cep telefonu ile anlık bir video yakalayabildim. Forumda bir iki kişinin başına da benzer durum gelmiş. Denedikleri yöntemleri yaptım ama olmadı maalesef. Monitörü taktığımdan beridir bu sorun çıkmaya başladı. Acaba monitör bozuk olabilir mi? 14 gün geçmeden iade şansımı kaçırmak da istemiyorum. Sizce sorun monitörden kaynaklı mı?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Alienware 360Hz monitör aldım ve sisteme taktım. Sıkıntısız olarak çalıştı ama sistemde alt + Tab yaptığım zaman sistem fena halde kasıyor ve dıt dıt dıt diye ses geliyor. Cep telefonu ile anlık bir video yakalayabildim. Forumda bir iki kişinin başına da benzer durum gelmiş. Denedikleri yöntemleri yaptım ama olmadı maalesef. Monitörü taktığımdan beridir bu sorun çıkmaya başladı. Acaba monitör bozuk olabilir mi? 14 gün geçmeden iade şansımı kaçırmak da istemiyorum. Sizce sorun monitörden kaynaklı mı?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Benim de başıma bu sorun gelmişti. Sorun ekran kartındaydı o kadar yüksek yenileme hızını bazen veremeyince sapıtıyordu fakat kartı değiştikten sonra düzeldi.

Hocam HZ değerlerini düşürerek tek tek denedim 165hz de bile bunu yapıyor malesef zaten oyunlarda haddinden fazla fps alıyorum bu durum oluştuğunda windowsta bir takılma vs. olmuyor klavye ile işlemleri yine yağ gibi yapaqbiliyorum ama bu olay çok değişik bir olay win11 i silip tekrar kurucam hafta sonu artık

Win11 i tekrar silip kurdum 2 gündür test ediyorum şuanlık bir sorun çıkmadı inşallah kurtulmuşumdur diye düşünüyorum

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı