Alienware AW2521HF vs Samsung Odyssey G4

Andaç Lengerli

Hectopat
Daha fazla  
İkisi de ikinci el, Samsung'un garantisi var. Alienware 2021 yılında alınmış, toplam 1 sene kullanılmış, kutusuna koyulmuş. İhtiyaç fazlası bir ürün, garantisi yok. İki ürünün de tüm bileşenleri duruyor. Hangisi alınır sizce?

Son düzenleyen: Moderatör:
Alienware olanın gecikme değerleri daha iyi. Onun dışında renk ve kontrast olarak birbirlerine çok yakınlar.
Parlaklık olarak Alienware 400 Nit, G4 360 civarı. Diğer kriterler konusunda da benzerler.

Alienware kasa, daha iyi siyah ekran performansı ve daha düşük gecikmesi ile bence daha uygun.

Garantisinin olmaması sıkıntı yaratmaz yani dimi? Ölü piksel vs. yok bu arada.

Garantisinin olmaması sıkıntı yaratmaz yani dimi? Ölü piksel vs. yok bu arada.
Alırken temiz olduğuna emin olacaksınız zaten. Garantisi olsa bile bir sorun çıktığı zaman ücret talep edecekleri düşünüyorum ve ücretler monitör ile aynı fiyat oluyor genellikle.

Alırken temiz olduğuna emin olacaksınız zaten. Garantisi olsa bile bir sorun çıktığı zaman ücret talep edecekleri düşünüyorum ve ücretler monitör ile aynı fiyat oluyor genellikle.
En azından 2 sene falan rahatlıkla kullanabilirim diye düşünüyorum sonuçta nerden baksan 1 yıl kullanmış satıcı.

En azından 2 sene falan rahatlıkla kullanabilirim diye düşünüyorum sonuçta nerden baksan 1 yıl kullanmış satıcı.
Size kalmış. Aradaki farkı açıkladım zaten, panellide 8 COF'lu olduğu için uzun ömürlü.

Son düzenleme:
Alienware monitörü aldım aşırı iyi,fabrika ayarları çok rezil ekstra internetten ayar çektim ve şuanda mükemmel çalışıyor.
Hayırlı olsun hocam, güle güle kullanın.

Uzman hocamın bir rehberi, isterseniz onada göz gezdirin:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…