Andaç Lengerli
Hectopat
Daha fazla
Alienware olanın gecikme değerleri daha iyi. Onun dışında renk ve kontrast olarak birbirlerine çok yakınlar.İkisi de ikinci el, Samsung'un garantisi var. Alienware 2021 yılında alınmış, toplam 1 sene kullanılmış, kutusuna koyulmuş. İhtiyaç fazlası bir ürün, garantisi yok. İki ürünün de tüm bileşenleri duruyor. Hangisi alınır sizce?
Garantisinin olmaması sıkıntı yaratmaz yani dimi? Ölü piksel vs. yok bu arada.Alienware olanın gecikme değerleri daha iyi. Onun dışında renk ve kontrast olarak birbirlerine çok yakınlar.
Parlaklık olarak Alienware 400 Nit, G4 360 civarı. Diğer kriterler konusunda da benzerler.
Dell Alienware AW2521HF Review
The Dell Alienware AW2521HF is an overall good monitor with impressive gaming performance. It has identical features as its bigger sibling, the Dell Alienware AW...www.rtings.com Samsung Odyssey G4/G40B S27BG40 Review
The Samsung Odyssey G4/G40B S27B40 is an entry-level gaming monitor. It sits below the Samsung Odyssey G6/G65B in their 2022 lineup, and although it shares the s...www.rtings.com
Alienware kasa, daha iyi siyah ekran performansı ve daha düşük gecikmesi ile bence daha uygun.
Alırken temiz olduğuna emin olacaksınız zaten. Garantisi olsa bile bir sorun çıktığı zaman ücret talep edecekleri düşünüyorum ve ücretler monitör ile aynı fiyat oluyor genellikle.Garantisinin olmaması sıkıntı yaratmaz yani dimi? Ölü piksel vs. yok bu arada.
En azından 2 sene falan rahatlıkla kullanabilirim diye düşünüyorum sonuçta nerden baksan 1 yıl kullanmış satıcı.Alırken temiz olduğuna emin olacaksınız zaten. Garantisi olsa bile bir sorun çıktığı zaman ücret talep edecekleri düşünüyorum ve ücretler monitör ile aynı fiyat oluyor genellikle.
Size kalmış. Aradaki farkı açıkladım zaten, panellide 8 COF'lu olduğu için uzun ömürlü.En azından 2 sene falan rahatlıkla kullanabilirim diye düşünüyorum sonuçta nerden baksan 1 yıl kullanmış satıcı.
Çok kararsızdım eğer uğraşmayacaksam beni en azından 1 2 sene dayandırıcaksa direkt yarın alıyorum.Size kalmış. Aradaki farkı açıkladım zaten, panellide 8 COF'lu olduğu için uzun ömürlü.
Eğer fiziksel zarar görmezse iki monitörde 1, 2 sene rahat dayanır.Çok kararsızdım eğer uğraşmayacaksam beni en azından 1 2 sene dayandırıcaksa direkt yarın alıyorum.
Çok teşekkürler bilgiler için.Eğer fiziksel zarar görmezse iki monitörde 1, 2 sene rahat dayanır.
Alienware monitörü aldım aşırı iyi,fabrika ayarları çok rezil ekstra internetten ayar çektim ve şuanda mükemmel çalışıyor.Eğer fiziksel zarar görmezse iki monitörde 1, 2 sene rahat dayanır.
Hayırlı olsun hocam, güle güle kullanın.Alienware monitörü aldım aşırı iyi,fabrika ayarları çok rezil ekstra internetten ayar çektim ve şuanda mükemmel çalışıyor.