AliExpress 2 farklı hesaptan aynı eve alışveriş yapmak

Dahili 120 tl kupon ile yaptım.Kupon ustasıyım
HDD'den bıktım SSD'ye geçmek istedim, bir de kupon için 20-30 fake hesap açacaksınız. 😛😛😛
Fiyatlar iyi güzel de, gümrük vergisinini ne yapacaksınız?
Aldığınız mouse 10TL, en ucuz 20TL vergi çıksa 30TL.Onu alacağıma 50'ye Philips'in ucuz mouse'nu alırım daha iyi.

Fiyatlar iyi güzel de, gümrük vergisinini ne yapacaksınız?
Aldığınız mouse 10TL, en ucuz 20TL vergi çıksa 30TL.Onu alacağıma 50'ye Philips'in ucuz mouse'nu alırım daha iyi.
Farenin biri 70 krş 15 vergi çıktı evde yedek bırakacam bide sen bana sıfır gaming fare 2400 dpi bul öyle konuş ssd 16 tl diğeri 16.25 tl vergi naber!!!

Sıkıntı olmaz ben 20 fake hesaptan aynı eve aynı kart ile şiparis ediyorum.
Ama nasıl ben 2. Yi girdiğimde farklı bir cihazdan girin güvenlik protokolü falan diyor.
Sıkıntı olmaz ben 20 fake hesaptan aynı eve aynı kart ile şiparis ediyorum.

Nasıl ya ben ikinci hesabı açtığımda kes onuya giriyorum bir şey almaya tıkladığımda farklı hesap ile girin güvenlik protokolü... Falan diyor nasıl yapabilirim?
Farenin biri 70 krş 15 vergi çıktı evde yedek bırakacam bide sen bana sıfır gaming fare 2400 dpi bul öyle konuş ssd 16 tl diğeri 16.25 tl vergi naber!!!
Benimde ssd ye ihtiyacım var nasıl alabilirim yardımcı olur musunuz?

Ama nasıl ben 2. Yi girdiğimde farklı bir cihazdan girin güvenlik protokolü falan diyor.

Nasıl ya ben ikinci hesabı açtığımda kes onuya giriyorum bir şey almaya tıkladığımda farklı hesap ile girin güvenlik protokolü... Falan diyor nasıl yapabilirim?

Senin telefon güvenlike girmiş sen onunla kupon veya kes onudan indirimli birşey alamazsın

Ssd için ben kupon matik ile kupon kardeşligini kullandım güvenligi bitirmek için farklı telefon kullan olur ben 3 4 defa teli formetladım bunun için
Ama sonunda değdi çok güzel kar ettim

Ürünler 2 hesabımda da kargoya verildi. Kupon matik 100-200 puan veriyor artık geçmiş olsun. Sistem anlasa da iptal etmedi siparişimi.
2 hesapta aynı telefon ve kartı kullandım. Sadece alıcı değişik.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı