AliExpress ASUS GTX 950 2 GB Expedition incelemesi

Çin ekran karti olduğu için görüntüsünün değişik olmasi normal değil mi? Sence birazcik araştirma yap ondan sonra yazmani öneririm. Görüntüsün değişik olmasi Çin'e özel üretilen kartlardir bunlar.

Kart Çin'e satılacağı zaman markalar fanlar ve soğutma bloğu üstündeki logolarını kaldırıp öyle satış yapmıyor herhalde. Sahte kartlara orijinal bloklar bulamadıkları için alakasız ve saçma sapan düşük kalite plastikten yapılmış soğutma çözümleri koyuyorlar. Ünlü markaların Çin kartlarını AliExpress üzerinde görebilirsin ki arada büyük bir fark olmuyor. Olsa bile yine de sahte kartlardaki barizlikten yine de fark ediliyor.
 
Çin ekran kartı olduğu için görüntüsünün değişik olması normal değil mi? Sence birazcık araştırma yap ondan sonra yazmanı öneririm. Görüntüsün değişik olması Çin'e özel üretilen kartlardır bunlar.

Hocam arkadaş kalite bakımından görüntüsünden bile anlaşılıyor dedi, sahte soğutucuyla GTX 950 diye satılan kartlar gerçekten bakıldığında ilk seferde kendini belli ediyor.
 
Bozuk çıkarsa veya kırılırsa para iadesi nasıl oluyor bilgilendirir misin?
AliExpress müşterisini seven bir firma, eğer bahsettiğiniz olaylar gerçekleştiğinde fotoğraflar ile kanıtlarsanız paranızı o günün kuru ile iade edip kartı bile genelde istemiyorlar elinizde kalıyor. Ancak bozuk çıkacağını sanmam güvenilir mağazalardan aldıysanız testlerini yapıp sorunsuz olduğuna emin oluyorlar.
 

Geri
Yukarı