Aliexpress.com ürün kargoya ne zaman verilir?

salih213

Hectopat
Merhabalar. Aliexpress.com'dan joystick siparişi verdim vergiyi ödeme sayfasında ödedim şimdi the supplier is proceessing your order yazıyor bu ne anlama geliyor ve ürün kaç günde gelir? Beni aydınlatırsanız sevinirim.

Tedarik ediliyor tarzı bir şey. Bu sorduğunuz soru aşırı fazla değişken bir süreç. Ben ilk Aliexpress siparişimde acayip şaşırmıştım çünkü aldığım ürün 9 günde elime ulaşmıştı. Ondan sonra direkt toplu bir sipariş verdim ve 3 ay bekleme sonucu siparişimi iptal ettim.

11 defa alışveriş yaptım vergi gelince bıraktım 20 güne elime ulaşan da oldu 3 aya ulaşan da. Tahmini teslim tarihi yazıyordur o aralıkta eline ulaşır.

Aliexpress'ten saat 11.48'de ürün sipariş verdim hala supplier is processing your order yazıyor kaç gün daha beklemem gerekiyor? Yardımcı olabilir misiniz?

Aliexpress'ten saat 11.48'de ürün sipariş verdim hala supplier is processing your order yazıyor kaç gün daha beklemem gerekiyor? Yardımcı olabilir misiniz?
Dediğimiz gibi işte, normal şeyler onlar. Aliexpress'ten sipariş verdiğinizde siparişi unutun, erken gelirse sevinirsiniz. Herkeste farklı sonuçlar çıkabiliyor, bunu buradan kimse bilemez. Şu an siparişin alınmış zaten o ürünü tedarik edecekler.

Aldığım üründe vergiyi ödeme sayfasında ödedim herhangi bir sorun yaşar mıyım? Vergisini ödeme sayfasında ödediğim ürün ne zaman elime ulaşır?

Kanki o vergi değil de kargo ücreti olmasın sakın? Çünkü PTT'den teslim alınca karşılaşıyorsun vergiyle benim bildiğim. Ve vergi Türk devletinin vergisi site Çin'e ait.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı