AliExpress GTA 960 2 GB alınır mı?

Bütçe
1100 tl

baykussssssss

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, başlıktaki gibi Bannerlord Red Dead Redemption 2 falan orta ayarlarda açıyor sipariş miktarı falan fazla puanı da iyi alınır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir müşteri GPU-Z ekranının fotoğrafını atmış. FAKE yazmıyor. Alınabilir ama şunu söylemek lazım. İkinci el sitelerini kovalarsanız GTX 1050 kartları 1200-1300e bulabilirsiniz. Geçen gün 1200 TL'den denk gelmiştim açıklamasında sorunsuz yazıyordu.

Huapu Store'dan alın.
Birisi inceleme yapmış bakabilirsiniz.

Bir müşteri GPU-Z ekranının fotoğrafını atmış. Fake yazmıyor. Alınabilir ama şunu söylemek lazım. İkinci el sitelerini kovalarsanız GTX 1050 kartları 1200-1300e bulabilirsiniz. Geçen gün 1200 TL'den denk gelmiştim.
Huapu Store'dan alın.
Birisi inceleme yapmış bakabilirsiniz.

Açıklamasında sorunsuz yazıyordu.

Bir müşteri GPU-Z ekranının fotoğrafını atmış. Fake yazmıyor. Alınabilir ama şunu söylemek lazım. İkinci el sitelerini kovalarsanız GTX 1050 kartları 1200-1300e bulabilirsiniz. Geçen gün 1200 TL'den denk gelmiştim açıklamasında sorunsuz yazıyordu.

Sanırım sizin kisiyle benimkisi aynı alacağım sanırım iyi forumlar dilerim.
Sanırım ikimizinkide aynı yazmıştım ama gözükmemiş iyi forumlar tekrar yazıyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı