D Desertive Megapat Katılım 25 Temmuz 2017 Mesajlar 485 Çözümler 3 16 Ocak 2019 #1 Bu sabah Aliexpress'ten Motospeed CK104 siparişi verdim. Herhangi bir sıkıntı olur mu? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Ocak 2019
4bdulkadir Megapat Katılım 29 Haziran 2016 Mesajlar 981 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Memur 16 Ocak 2019 #2 Sorun olmaz, ekran kartı, ram vb. Bir sürü alışverişim oldu bir sorunla karşılaşmadım.
Vivace Hectopat Katılım 27 Eylül 2018 Mesajlar 651 Çözümler 5 16 Ocak 2019 #3 Silinen üye dedi: Bu sabah Aliexpress'ten Motospeed CK104 siparişi verdim. Herhangi bir sıkıntı olur mu? Genişletmek için tıkla... Hayır, sorun olmaz. Aynı klavyeyi AliExpress üzerinden aylar önce almıştım. Güzel klavyedir fakat, biraz beklemeniz gerekecek. Sabırlı olmaya çalışın.
Silinen üye dedi: Bu sabah Aliexpress'ten Motospeed CK104 siparişi verdim. Herhangi bir sıkıntı olur mu? Genişletmek için tıkla... Hayır, sorun olmaz. Aynı klavyeyi AliExpress üzerinden aylar önce almıştım. Güzel klavyedir fakat, biraz beklemeniz gerekecek. Sabırlı olmaya çalışın.
Eryd Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Şubat 2018 Mesajlar 3.883 Makaleler 3 Çözümler 36 Yer Ankara 16 Ocak 2019 #4 Güvenilirdir, sıkıntı yaratmaz. Fakat zaman zaman takipsiz kargolarda sıkıntı çıkıyor. Umarım takipli kargo ile aldınız.
Güvenilirdir, sıkıntı yaratmaz. Fakat zaman zaman takipsiz kargolarda sıkıntı çıkıyor. Umarım takipli kargo ile aldınız.
4bdulkadir Megapat Katılım 29 Haziran 2016 Mesajlar 981 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Memur 16 Ocak 2019 #5 Eryd dedi: Güvenilirdir, sıkıntı yaratmaz. Fakat zaman zaman takipsiz kargolarda sıkıntı çıkıyor. Umarım takipli kargo ile aldınız. Genişletmek için tıkla... Genelde yüksek maliyetli ürünlerde takipsiz kargo olmuyor çünkü bazı arkadaşlar ürün gelmesine rağmen gelmedi diyerek para iadesi aldıkları için o fiyatlarda takipsiz kargo ile satmıyorlar.
Eryd dedi: Güvenilirdir, sıkıntı yaratmaz. Fakat zaman zaman takipsiz kargolarda sıkıntı çıkıyor. Umarım takipli kargo ile aldınız. Genişletmek için tıkla... Genelde yüksek maliyetli ürünlerde takipsiz kargo olmuyor çünkü bazı arkadaşlar ürün gelmesine rağmen gelmedi diyerek para iadesi aldıkları için o fiyatlarda takipsiz kargo ile satmıyorlar.