Aliexpress Kargo 21 Gündür Hareket Yok

Biraz daha bekleyin, elbet gözükecek. Eğer gözükmez ise ürün koruma süresi bitim süresine 3-5 gün kala ürünün gelmediğini kanıtlayarak anlaşmazsızlık açabilirsiniz.

Son düzenleme:
Arkadaşlar benimde kargom 3 haftadır yolda görünüyor. Başıma ilk kez geliyor. Bir sorun var mıdır ? Ürün hala uçakta gözüküyor.

Benim ürünüm geçen hafta geldi. Size önerim beklemeniz olacaktır.
Sizinde kargo takibinde ürününüz için send item abroad bilgisi mi vardı ? Benim ki öyle yani 3 haftadır kargo uçakta gözüküyor. Bu kadar sadece. Gümrüğe gelip gelmediği hakkında bilgi yok. Takip numarası sonu CN ile bitiyor ve ptt den takip ediyorum.

Benim kargo takibimde 1 ay "Ürün menşe ülkesinden yola çıktı" olarak gözüküyordu.

Global Order Tracking bu siteye sana ait olan kargo takip kodunu gir. Orada sana TR ile biten bir kod verecek.
Evet bendeki de 3 haftadır böyle duruyor. Sanırım kargo şirketi tarafından henüz uçağa verilmemiş. Satıcı ile konuştum gümrük işlemleri için bekletildiğini söylüyor. Bu durum normal mi ? 37 gün önce sipariş verdim ve anımsatıcının bitmesine 30 gün kaldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…