Biraz daha bekleyin, elbet gözükecek. Eğer gözükmez ise ürün koruma süresi bitim süresine 3-5 gün kala ürünün gelmediğini kanıtlayarak anlaşmazsızlık açabilirsiniz.
Sizinde kargo takibinde ürününüz için send item abroad bilgisi mi vardı ? Benim ki öyle yani 3 haftadır kargo uçakta gözüküyor. Bu kadar sadece. Gümrüğe gelip gelmediği hakkında bilgi yok. Takip numarası sonu CN ile bitiyor ve ptt den takip ediyorum.
Sizinde kargo takibinde ürününüz için send item abroad bilgisi mi vardı ? Benim ki öyle yani 3 haftadır kargo uçakta gözüküyor. Bu kadar sadece. Gümrüğe gelip gelmediği hakkında bilgi yok. Takip numarası sonu CN ile bitiyor ve PTT'den takip ediyorum.
Kaybolursa en kötü anlaşmazsızlık açarsın. Biraz daha beklemen önerim olacaktır.
Bu arada global cainiao sitesinden TR ile biten kod veriyor. O kod daha güncel oluyor bildiğim kadarıyla.
Kaybolursa en kötü anlaşmazsızlık açarsın. Biraz daha beklemen önerim olacaktır.
Bu arada global cainiao sitesinden TR ile biten kod veriyor. O kod daha güncel oluyor bildiğim kadarıyla.
Evet bendeki de 3 haftadır böyle duruyor. Sanırım kargo şirketi tarafından henüz uçağa verilmemiş. Satıcı ile konuştum gümrük işlemleri için bekletildiğini söylüyor. Bu durum normal mi ? 37 gün önce sipariş verdim ve anımsatıcının bitmesine 30 gün kaldı.