Aliexpress Mobil Uygulaması

berffynr

Decapat
Merhabalar, geçen arkadaşlarım arasında konusurken duymuştum da bilemedim, Alixexpress in mobil uygulamasında ufak oyunların olduğunu konusuyorlardı. Jeton karşılığında oyun oynayıp 14 TL'lik kuponlar vs kazanıyorlarmış. Böyle bir şey var mı? Bir de 150 TL'lik ürünü 12 TL'ye aldığını söylemisti. Mobil uygulamayı kullanmanın avantajı vs var mı? Kullananlar fikir verebilir mi?

Peki uygun avantajları var mıdır mobil uygulamanın ? Veyahut ben a ürününü almak istiyorum. dediğin oyunlardan kupon kazandım, a ürününde kullanabiliyor muyum?
kupondan kupona değişiyor bazıları belirli ürünlerde veya mağaza kuponu bazıları genel aliexpress kuponu. genelde bütün e-ticaret sitelerinin uygulamalarında avantaj vardır tabi ki aliexpress te de var. rahatlıkla kullanabilirsin hiçbir sorun çıkarmaz uygulamada.

kupondan kupona değişiyor bazıları belirli ürünlerde veya mağaza kuponu bazıları genel aliexpress kuponu. genelde bütün e-ticaret sitelerinin uygulamalarında avantaj vardır tabi ki aliexpress te de var. rahatlıkla kullanabilirsin hiçbir sorun çıkarmaz uygulamada.
Teşekkür ederim cevapların için. Daha önce alışveriş yaptın mı peki uygulamadan? Sipariş takibini nerede olduğunu vs görebiliyor muyuz rahat şekilde? Teslim süreleri hala 1 ay civarı mı

Teşekkür ederim cevapların için. Daha önce alışveriş yaptın mı peki uygulamadan? Sipariş takibini nerede olduğunu vs görebiliyor muyuz rahat şekilde? Teslim süreleri hala 1 ay civarı mı
Çok yaptım. Sipariş takibi sadece takipli olan ürünlerde var onlarda genelde orta ve yüksek fiyatlı ürünler oluyor. Teslimat süresini şu an bilmiyorum virüs nedeniyle değişmiş olabilir benim ürünlerim genelde 20 gün civarında geldi. Ürününde bir arıza ya da hatalı ürün gelmişse sadece fotoğrafını atarak bile para iadesi alabiliyorsun. Gayet güzel bir site hiçbir şekilde üzmez sadece şu gümrük vergisi olayı yüzünden artık düşük ücretli siparişlerimde tercih etmiyorum.
Takipli olmayan ürünlerde de yolda, ülkeye girdi gibi temel şeyler gözüküyor diye hatırlıyorum yanlış hatırlamıyorsam.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı