AliExpress Ödeme hata verip ücreti aldı

zbtaskirmaz

Kilopat
Merhabalar. Dün AliExpress üzerinden kahve değirmeni sipariş ettim. Aynı ürün burada ₺260 etiketinde olduğu için Çin'den almak daha cazip geldi. Kargo dahil ₺94.80 ödemem gerekiyordu ben de İninal kartım ile parayı ödedim fakat bir anda hata verdi ve "ödeme gerçekleştirilemedi" gibi bir yazı çıktı. (Hatanın ekran görüntüsünü almak aklıma gelmedi, ne yazdığını bile tam hatırlamıyorum ama hata olduğundan eminim.) İninal uygulamasından baktığımda AliExpress kartımdan parayı çekmiş ama uygulamada ödenmemiş olarak gösteriyor. Şimdi ben dolandırıldım mı? Param geri iade edilecek mi? Aldığım ekran görüntülerini ekliyorum.
20190902_114601.jpeg
20190902_114710.jpeg
20190902_114452.jpeg

Son düzenleyen: Moderatör:
İninal ile aldıysanız çok geçmiş olsun. Aynı sorun Steam'de başıma geldi defalarca paramın iadesini istedim ama vermediler. THT'ye başvurun.
Benim başıma böyle bir şey hiç gelmedi, 3 senedir İninal kullanıyorum ve iade sorunu hiç yaşamadım. Ayrıca THT derken neyi kastediyorsunuz?

Evet sorunu çözmek üzereyim ve sizin de başınıza gelirse ne yapmanız gerektiğini anlatacağım. Paramızın iade edilmesini istiyorsak şöyle yapıyoruz: İlk önce sorunun hangi tarafta olduğunu bilmemiz gerekiyor, benim sorunumda İninal sıkıntılıymış. Olayın üzerinden çok geçmeden düzgün bir şekilde dilekçe yazıyoruz, dilekçe içeriğinde kart bilgilerini ve yaşanan durumu saati dakikasına kadar yazıyoruz. Eğer gerek duyuyorsanız ek dosyalarla birlikte dilekçenin fotokopisini çektirip, hepsini tek tek fotoğrafa alıp e-posta yoluyla info@ininal.com adresine yolluyoruz. E-postamıza hemen cevap vermiyorlar zaten verdiklerine müşteri hizmetlerini arayın diyorlar, müşteri hizmetlerini arıyoruz ve durumu onlara izah edip dilekçe gönderdiğimizi söylüyoruz onlar da iade işlemini başlatıyor.

Bana en yakın zamanda iadenin gerçekleşeceğini belirttiler, paramın geri gelmesini bekliyorum şimdi.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı