C cemalas Decapat Katılım 30 Eylül 2021 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2022 #1 Aliexpressten alışveriş yapamıyorum her seferinde order closed hatası alıyorum, farklı kart, farklı hesap, farklı telefon denesem bile sürekli aynı hatayı veriyor. Daha önce böyle bir sorun olmuyordu, nasıl çözebillirim bu problemi?
Aliexpressten alışveriş yapamıyorum her seferinde order closed hatası alıyorum, farklı kart, farklı hesap, farklı telefon denesem bile sürekli aynı hatayı veriyor. Daha önce böyle bir sorun olmuyordu, nasıl çözebillirim bu problemi?
A Ali Pınar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2019 Mesajlar 5.084 Makaleler 1 Çözümler 56 15 Ağustos 2022 #2 Kupon kullanmaya çalışıyorsanız tüm bilgilerin farklı olmasına -adres ve kimlik no dahil- dikkat edin.
Kupon kullanmaya çalışıyorsanız tüm bilgilerin farklı olmasına -adres ve kimlik no dahil- dikkat edin.
Flakel Kilopat Katılım 17 Aralık 2018 Mesajlar 584 15 Ağustos 2022 #3 Aynı sorunu yaşıyorum parayı da çekti hesaptan iadede etmediler.
C cemalas Decapat Katılım 30 Eylül 2021 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2022 #4 Flakel dedi: Aynı sorunu yaşıyorum parayı da çekti hesaptan iadede etmediler. Genişletmek için tıkla... Evet aynı şekilde bendende çekti. Kaç gün oldu iade gelmeyeli? Satıcıyla konuştum, 3 ile 20 gün içinde iade düşer dedi.
Flakel dedi: Aynı sorunu yaşıyorum parayı da çekti hesaptan iadede etmediler. Genişletmek için tıkla... Evet aynı şekilde bendende çekti. Kaç gün oldu iade gelmeyeli? Satıcıyla konuştum, 3 ile 20 gün içinde iade düşer dedi.
Flakel Kilopat Katılım 17 Aralık 2018 Mesajlar 584 17 Ağustos 2022 #5 cemalas dedi: Evet aynı şekilde bendende çekti. Kaç gün oldu iade gelmeyeli? Satıcıyla konuştum, 3 ile 20 gün içinde iade düşer dedi. Genişletmek için tıkla... 4 gün oldu
cemalas dedi: Evet aynı şekilde bendende çekti. Kaç gün oldu iade gelmeyeli? Satıcıyla konuştum, 3 ile 20 gün içinde iade düşer dedi. Genişletmek için tıkla... 4 gün oldu