Monarch Leviathan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2019 Mesajlar 3.308 Makaleler 1 Çözümler 15 Yer The Hearth of Turkey, Eskişehir 3 Temmuz 2024 #11 Efrect dedi: Membran klavyeye uygun mudur Genişletmek için tıkla... Membran yakından uzaktan alakası yok bu keycaplerin. Mmebran klavyeler için custom keycap bulmak epey zor. tekirr dedi: Ne işe yarıyor Z11 için konuşacak olursak Genişletmek için tıkla... Hocam YT'den bakabilirsiniz tuşların altı biraz şeffaf ışığı yayıyor sanki tuş havada süzülüyormuş gibi oluyor.
Efrect dedi: Membran klavyeye uygun mudur Genişletmek için tıkla... Membran yakından uzaktan alakası yok bu keycaplerin. Mmebran klavyeler için custom keycap bulmak epey zor. tekirr dedi: Ne işe yarıyor Z11 için konuşacak olursak Genişletmek için tıkla... Hocam YT'den bakabilirsiniz tuşların altı biraz şeffaf ışığı yayıyor sanki tuş havada süzülüyormuş gibi oluyor.
tekirr Hectopat Katılım 21 Nisan 2022 Mesajlar 859 Çözümler 4 Yer Burdur 3 Temmuz 2024 #12 Monarch Leviathan dedi: Membran yakından uzaktan alakası yok bu keycaplerin. Mmebran klavyeler için Custom keycap bulmak epey zor. Hocam YT'den bakabilirsiniz tuşların altı biraz şeffaf ışığı yayıyor sanki tuş havada süzülüyormuş gibi oluyor. Genişletmek için tıkla... Gereksiz gibi o zaman yine de teşekkürler.
Monarch Leviathan dedi: Membran yakından uzaktan alakası yok bu keycaplerin. Mmebran klavyeler için Custom keycap bulmak epey zor. Hocam YT'den bakabilirsiniz tuşların altı biraz şeffaf ışığı yayıyor sanki tuş havada süzülüyormuş gibi oluyor. Genişletmek için tıkla... Gereksiz gibi o zaman yine de teşekkürler.
Luzz Decapat Katılım 28 Aralık 2022 Mesajlar 296 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2024 #13 Yine gereksiz alışveriş, yine alacağız mecbur. AK992 ile uyumludur diye tahmin ediyorum.
Monarch Leviathan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2019 Mesajlar 3.308 Makaleler 1 Çözümler 15 Yer The Hearth of Turkey, Eskişehir 3 Temmuz 2024 #14 Luzz dedi: Yine gereksiz alışveriş, yine alacağız mecbur. AK992 ile uyumludur diye tahmin ediyorum. Genişletmek için tıkla... Muhtemelen bütün klavye boyutlarına uygun. 119 tane tuş var.
Luzz dedi: Yine gereksiz alışveriş, yine alacağız mecbur. AK992 ile uyumludur diye tahmin ediyorum. Genişletmek için tıkla... Muhtemelen bütün klavye boyutlarına uygun. 119 tane tuş var.
Luzz Decapat Katılım 28 Aralık 2022 Mesajlar 296 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2024 #15 Monarch Leviathan dedi: Muhtemelen bütün klavye boyutlarına uygun. 119 tane tuş var. Genişletmek için tıkla... Evet farklı boyutlu enter/shift vs var. Benim merak ettiğim switche uyumlu muydu ama sorun olacağını düşünmüyorum.
Monarch Leviathan dedi: Muhtemelen bütün klavye boyutlarına uygun. 119 tane tuş var. Genişletmek için tıkla... Evet farklı boyutlu enter/shift vs var. Benim merak ettiğim switche uyumlu muydu ama sorun olacağını düşünmüyorum.
Monarch Leviathan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2019 Mesajlar 3.308 Makaleler 1 Çözümler 15 Yer The Hearth of Turkey, Eskişehir 3 Temmuz 2024 #16 Luzz dedi: Evet farklı boyutlu enter/shift vs var. Benim merak ettiğim switche uyumlu muydu ama sorun olacağını düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Artı şeklinde olan tüm switchlerle uyumlu.
Luzz dedi: Evet farklı boyutlu enter/shift vs var. Benim merak ettiğim switche uyumlu muydu ama sorun olacağını düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Artı şeklinde olan tüm switchlerle uyumlu.
MyriadL Hectopat Katılım 4 Mart 2021 Mesajlar 547 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2024 #17 Gamepower Calypso uyar mı hocam?
Monarch Leviathan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2019 Mesajlar 3.308 Makaleler 1 Çözümler 15 Yer The Hearth of Turkey, Eskişehir 3 Temmuz 2024 #18 MyriadL dedi: Gamepower Calypso uyar mı hocam? Genişletmek için tıkla... Uyar.
P pawEn Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Kasım 2022 Mesajlar 10.082 Çözümler 7 Yer Plant Dingolfing, Almanya 3 Temmuz 2024 #19 Sizce alinir mi hocam? PBT olduğundan emin miyiz? TH66 Pro icin alacagim MDA diziliş var sanirim bende. Bir şey fark eder mi?
Sizce alinir mi hocam? PBT olduğundan emin miyiz? TH66 Pro icin alacagim MDA diziliş var sanirim bende. Bir şey fark eder mi?
wosvos72 Hectopat Katılım 21 Şubat 2020 Mesajlar 944 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İç Mimar 3 Temmuz 2024 #20 Uzun zamandır almak istediğim bir üründü konu için teşekkürler bu indirimler gerçekten çok iyi 4. ürünümü aldım sanırsam bu ayki. ASUS TUF K3 ile sıkıntı oluşturmaz umarım.
Uzun zamandır almak istediğim bir üründü konu için teşekkürler bu indirimler gerçekten çok iyi 4. ürünümü aldım sanırsam bu ayki. ASUS TUF K3 ile sıkıntı oluşturmaz umarım.