AliExpress üzerinden SSD alınır mı?

Dostum renk seçeneklerine bakabiliri misin daha iyi anlacaksın o USB dönüştürücünün.

Ama benim için yüksek performans önemli degil laptopuma sadece M.2 SSD takılabiliyor o yüzden alanını arttırmak istiyorum SATA veri yolunu kullanması bile benim için sorun degil ama ömrü kısa olur dedin biraz zora düştüm.

Anlatmak istediğimi anlamamışsın. Daha basit yazayım. Kaliteli olsun ama en düşük hızlı model olsun. Bunda sorun yok. Baktığın SSD hakkında verilen bilgiler imkansız şeyler ve uyduruk bir şey olduğunu bas bas bağırıyor. Direkt bozuk gelebileceği gibi kısa sürede sorun çıkartıp başına bela olabilir. Bu ilan çok kötü hazırlanmış bir YALAN. Kötü bir SSD'nin çalıştığı sistemde nasıl problemler çıkabileceğini tecrübe ettiğinde anlarsın ki adam akıllı bir model değilse paranı çöpe atmış olursun. Hatta önemli verilerini de kaybetmiş olursun.

Sistemin SATA veya NVMe hangisini destekliyor onu bilmiyoruz. Bir M.2 yuvası her ikisini birden desteklemek zorunda değil.

Biz mağdur olmaman için çabalıyoruz inan ki. Aliexpress vb. yerlerden asla SSD alma. Basbaya kumar oynamış olursun. İşe yarar modele paran yetmiyorsa elindekiyle idare et veya bütçe ayırmak için zamana bırak.

Açıkladıgın için teşekkür ederim.

Bana önerebilecegin bir ürün var mı peki biraz en az 1 TB olmalı.

Açıkladıgın için teşekkür ederim.

Bana önerebilecegin bir ürün var mı peki biraz en az 1 TB olmalı.
2k altına yok 1TB M2 SSD, en ucuz mantıklı olan bence şu:

1.8k civarı markasız olanlar da var ama bence aradaki farka değmez. Daha yüksek fiyata çıkabilirsen samsung bakabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…