Turbox Sevdalisi
Decapat
- Konu Sahibi
Kuponlar nereden alınıyor?Kuponla alın. Vergi kafalarına göre kesiyolar o oran yalandan ibaret. 40 dolarlık ürüne 10 Tl kesilen de var.
Kuponlar nereden alınıyor?Kuponla alın. Vergi kafalarına göre kesiyolar o oran yalandan ibaret. 40 dolarlık ürüne 10 Tl kesilen de var.
Kardeşim 1 dolar yazmasına bakmıyolar bazen. Şüphelenip içini açarlar zaten. Gümrük memurları kafasına göre kesiyor. Bu kesin, açık ve net.Öyle kesmezler adam 1 dolar yazdırmıştır kutuya.
Ödül kardeşliği bölümünden.Kuponlar nereden alınıyor?
Kardeşim 1 dolar yazmasına bakmıyorlar bazen. Şüphelenip içini açarlar zaten. Gümrük memurları kafasına göre kesiyor. Bu kesin, açık ve net.
Ödül kardeşliği bölümünden.
Hocam satıcıya notunuzu bırakın kısmına "Hello, can you write a lower price on the product package? Customs taxes are very high in my country" yazarsam üstüne düşük ücret yazıp daha az gümrük ödeme gibi bir durum olabilir mi?Benim yazdırdığım fiyata göre vergi kesildi?
Bazen suphelenip aciyolar kardeşim. Kac kere alışveriş yaptim. 10 dolarlık urune 5 yazdirdim. 10 dolar üzerinden hesaplamislar.Benim yazdırdığım fiyata göre vergi kesildi?
Bazen suphelenip acıyorlar kardeşim. Kac kere alışveriş yaptim. 10 dolarlık urune 5 yazdirdim. 10 dolar üzerinden hesaplamislar.
İtiraz et. Ürünü alma gelmediyse.160 TL'lik ürüne 50 TL vergi kestiler.
Hocam yarın gelecek, itiraz edersem ürün geri mi gidecek? 2 hafta gelmesini bekledim, sınavlarda ertelenmişken yine sipariş beklemek istemiyorum.İtiraz et. Ürünü alma gelmediyse.