Aliexpress XFX 470/480/570/580 olması gerekenden düşük fiyat

Nerede eskiler konu kimlere kaldı yaaa :)

Geldim geldim. Benim urun de tartisma asamasinda su an. 24 Subat'ta Aliexpress dahil olacak yaziyordu, sadece dahil olacakmis. Cozum icin 3 Mart tarihin verdiler. Takip numarasi hic tanimadigim birine ait cikti, cok da sasirmadim bunca seyden sonra. Kral adamdi dedigin icin de tesekkurler, cok pisi pisine gittik gercekten...
 
Geldim geldim. Benim ürün de tartisma asamasinda su an. 24 Subat'ta AliExpress dahil olacak yaziyordu, sadece dahil olacakmis. Cozum için 3 Mart tarihin verdiler. Takip numarasi hiç tanimadigim birine ait cikti, cok da sasirmadim bunca seyden sonra. Kral adamdi dedigin için de teşekkürler, cok pisi pisine gittik gercekten...
Vaay geldin kral demek. İnşallah 3 Mart'ta çözülürde kurtulursun boşu boşuna iş çıktı.
 
Müşteri hizmetleri ile görüşmedim. Siparişlerime tıkladıktan sonra dispute (anlaşmazlık) var oraya tıklayın ilgili ürünler listelenir. İlgili ürünDE ARBİTRAİON ID'ye tıklayın yaşanan olayların tarihleriyle açıklamaları var. AliExpress mail attı 3 gün içinde iki kez satıcı ile iletişime geçmeye çalışacağız diye. Ayrıca AliExpress kararı diye bir buton var. Ekte paylaştım sonuca oradanda bakabilirsiniz.

Size verilen kargo takip numarasını sorgulayın. Sahte olduğu için muhtemelen sevkiyatta bir hareket yoktur. Onun ekran görüntüsünü alıp kanıt olarak sisteme yükleyin. Ben öyle yaptım umarım faydası olur.

Hocam bende bu konuyu okudum 11.02.2021 tartışma açtı fotoğraf ve video yükledim fotoğraf attım sonucu bekliyorum resim yükledim yapacak başka bir şey var mı bakabilir misiniz?
 

Dosya Ekleri

  • 111111111.jpg
    111111111.jpg
    36,1 KB · Görüntüleme: 53
Hocam bende bu konuyu okudum 11.02.2021 tartışma açtı fotoğraf ve video yükledim fotoğraf attım sonucu bekliyorum resim yükledim yapacak başka bir şey var mı bakabilir misiniz?
Yapılabilecekleri yapmışsınız. Ben karamsar bakmıyorum.Parayı iade edeceklerdir.Daha önce bir kaç kez para iadesi almışlığım var.Hatta 30 gün geçti ürün elime ulaşmadı diye dispute açtım.Parayı verdiler üründe 50.gün bana geldi. :)
 

Yeni konular

Geri
Yukarı