Aliexpress XFX 470/480/570/580 olması gerekenden düşük fiyat

dostum canlı desteğe nasıl ulaştın ben bir türlü evayı atlatamıyorum para iadesi geldi ama bende senin gibiyim 78.20 dolar ve eva ya geri ödeme sorunlarında ki verdiği cevap bu"

Eva, kontrolün ardından geri ödemenizin şu anda işlendiğini gördü.

Normalde 3-20 iş günü içinde tarafınızdan alınacaktır .

Geri ödeme kartı:
Geri ödeme durumunu takip etmek için bankanızla iletişime geçmekten çekinmeyin. AliExpress'in paranızın ne kadar önemli olduğunu bildiğini garanti ettik ve bunun uygun şekilde ele alınmasını sağladık."
geri ödeme ilerlemisi hala Refund Processing bu yazıda bana yatan bir para var ama aliexpress sisteme işlememiş pazar günü olduğundan diyecem ama para hesaba yattıktan sonra işlenmesi lazım değilmi
 
arkadaşlar190 a aldığım ürüne 156 teklif edip kabul etmiş üstüne birde refundmaili atmış 34.5 dolar diye noluyor itiraz edecek biryer bulamıyorum napıcaz
 
Dolandirildim ya satıcısı aynı site olan uygun fiyatlı ürünleri almam bir daha.

Hocam AliExpress'den alış-veriş yaparken satıcıya dikkat etmeniz gerek. Burada satıcılar dolandırıcılık yapmaya müsait durumdalar. Yorumları okumadan ya da yorumları olmayan ürünleri almamanız gerekiyor.
 
Neredeyse 3 gün olmak üzere ve hala AliExpress müdahale edecek canlı desteğe bildirdim işleminizi hızlandırdım falan dedi.
 
AliExpress 8 dolarımı kesmişti bunu da canlı desteğe bağlanıp güzel bir dille bildirdim oda e postama mesaj olarak geldi onu da geri yatıracaklar benim olayım burada biter bu da böyle bir tecrübe oldu bize.
 

Geri
Yukarı