J Jezo Hectopat Katılım 25 Mayıs 2022 Mesajlar 3.301 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2024 #1 Arkadaşlar bu ürünü kendime beğendim. Satın almak istiyorum fakat satıcı güvenilir mi bilmiyorum. Sizce güvenilir midir? SF666R USB Wired Microphone Noise Reduction RGB Condensador Mic For Interview Vlogging Video Recording Podcast Mic With Stand - AliExpress 44 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com a.aliexpress.com Son düzenleyen: Moderatör: 19 Temmuz 2024
Arkadaşlar bu ürünü kendime beğendim. Satın almak istiyorum fakat satıcı güvenilir mi bilmiyorum. Sizce güvenilir midir? SF666R USB Wired Microphone Noise Reduction RGB Condensador Mic For Interview Vlogging Video Recording Podcast Mic With Stand - AliExpress 44 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com a.aliexpress.com
belirsizz Hectopat Katılım 4 Mayıs 2024 Mesajlar 8.397 Makaleler 3 Çözümler 20 19 Temmuz 2024 #2 Jezo dedi: Arkadaşlar bu ürünü kendime beğendim. Satın almak istiyorum fakat satıcı güvenilir mi bilmiyorum. Sizce güvenilir midir? SF666R USB Wired Microphone Noise Reduction RGB Condensador Mic For Interview Vlogging Video Recording Podcast Mic With Stand - AliExpress 44 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com a.aliexpress.com Genişletmek için tıkla... Bu fiyata bu ürün sıkıntı gibi.
Jezo dedi: Arkadaşlar bu ürünü kendime beğendim. Satın almak istiyorum fakat satıcı güvenilir mi bilmiyorum. Sizce güvenilir midir? SF666R USB Wired Microphone Noise Reduction RGB Condensador Mic For Interview Vlogging Video Recording Podcast Mic With Stand - AliExpress 44 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com a.aliexpress.com Genişletmek için tıkla... Bu fiyata bu ürün sıkıntı gibi.
S SnowTger2 Hectopat Katılım 14 Aralık 2019 Mesajlar 751 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2024 #3 Aynı ürün burada da var, yine yurtdışından. AliExpress'ten alınca kargo + vergi ile yine HB'deki fiyata geliyor.
Aynı ürün burada da var, yine yurtdışından. AliExpress'ten alınca kargo + vergi ile yine HB'deki fiyata geliyor.
J Jezo Hectopat Katılım 25 Mayıs 2022 Mesajlar 3.301 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2024 #4 belirsizz dedi: Bu fiyata bu ürün sıkıntı gibi. Genişletmek için tıkla... Başka bu tarz ürün yakalayamadım.
belirsizz dedi: Bu fiyata bu ürün sıkıntı gibi. Genişletmek için tıkla... Başka bu tarz ürün yakalayamadım.