Olabilir değişiyor, sabırla beklemek gerekirBenim anladığım kadarı ile singapore ile yollanan gönderilerde bu olay yaşanıyor. Aynısı şu an benim başıma geldi ve bayağı tedirgin olmuştum, bu yorumları okuyup da gönderi yapan kargo şirketinin RB ile başlayıp SG ile biten takip numaralarında yaşandığını görünce içime, su serpildi. Farklı bir sevkiyat firmasında aynı sorunu yaşayan var mı?
Bir sorun yok teslim ediliyor. Kural ihlali yoksa gümrükten geçerMerhaba ;
Önce "Import clearance failure" ; sonrasında ise "Held By Custom" sorununu alan birçok kişi olmuş.
Fakat kimse son olarak ne oldu bilgi vermemiş.
Bu ürünleri sonradan teslim olan oldu mu ?
Yoksa despute ( yani itilaf açıp paranızı geri alma yoluna mı gitmek zorunda kaldınız )
NOT: Aliexpressden yaptığım son 3 siparişte ( 11.11.2020 ) benden TC kimlik no istenmişti ?!?
Ben de verdim. Aslında TC no dahi verdiğim için takılmaz diye düşünüyordum.
Bir gelişme olunca yazarım. Ama kendi durumunu yazabilen olursa da sevinirim.
Merhaba, kargonuz elinize geçti mi ?Merhabalar, 140 TL'ye aldığım fanda takip kısmında (ımport clearance failure) ibaresi ile karşılaştım ithalat izni hatası anlamına geliyormuş. Bunu nasıl çözebilirim?
Merhaba, kargonuz elinize geçti mi?
aynı dert var başımda da hiçbir yerde net bir açıklama bulamadımMilli hortlatma bayramımızdan bir hortlatma.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.