Quessa Hectopat Katılım 22 Mayıs 2022 Mesajlar 1.252 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2023 #1 Arkadaşlar kasam biraz soluk duruyor o yüzden kasayı biraz ışıklandırıcam güç kablolarına baktım en ucuz bunu bulabildim sizce alınır mı? Jumpiek Computer 18awg Argb Sync Psu Voeding Verlengkabel Kit Atx 24pin Vga Gpu Pci-e 8pin 6pin Rgb Pc Module Kabels - AliExpress 7 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com
Arkadaşlar kasam biraz soluk duruyor o yüzden kasayı biraz ışıklandırıcam güç kablolarına baktım en ucuz bunu bulabildim sizce alınır mı? Jumpiek Computer 18awg Argb Sync Psu Voeding Verlengkabel Kit Atx 24pin Vga Gpu Pci-e 8pin 6pin Rgb Pc Module Kabels - AliExpress 7 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com
Maxtoric Megapat Katılım 31 Mayıs 2021 Mesajlar 6.444 Makaleler 3 Çözümler 87 24 Ağustos 2023 #2 Quessa dedi: Arkadaşlar kasam biraz soluk duruyor o yüzden kasayı biraz ışıklandırıcam güç kablolarına baktım en ucuz bunu bulabildim sizce alınır mı? Jumpiek Computer 18awg Argb Sync Psu Voeding Verlengkabel Kit Atx 24pin Vga Gpu Pci-e 8pin 6pin Rgb Pc Module Kabels - AliExpress 7 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com Genişletmek için tıkla... RGB ledlerin animasyonu kötü. Neden RGB kablo almak istiyorsunuz? Onun yerine RGB fan alabilirsiniz.
Quessa dedi: Arkadaşlar kasam biraz soluk duruyor o yüzden kasayı biraz ışıklandırıcam güç kablolarına baktım en ucuz bunu bulabildim sizce alınır mı? Jumpiek Computer 18awg Argb Sync Psu Voeding Verlengkabel Kit Atx 24pin Vga Gpu Pci-e 8pin 6pin Rgb Pc Module Kabels - AliExpress 7 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com Genişletmek için tıkla... RGB ledlerin animasyonu kötü. Neden RGB kablo almak istiyorsunuz? Onun yerine RGB fan alabilirsiniz.
Furkan_D Kilopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 31 Aralık 2018 Mesajlar 4.233 Çözümler 23 24 Ağustos 2023 #3 Aliexpress konusunda alacağınız ürünün kesin ve sonrasında geri iade konusunda mağdur edebileceğinizi göz önüne alarak siparişi verin ve alınmasına alınır. Türkiye'de bulabiliyorsanız, buradan alın. Son düzenleme: 24 Ağustos 2023
Aliexpress konusunda alacağınız ürünün kesin ve sonrasında geri iade konusunda mağdur edebileceğinizi göz önüne alarak siparişi verin ve alınmasına alınır. Türkiye'de bulabiliyorsanız, buradan alın.
sormaksizin Hectopat Katılım 10 Haziran 2021 Mesajlar 988 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2023 #4 Quessa dedi: Arkadaşlar kasam biraz soluk duruyor o yüzden kasayı biraz ışıklandırıcam güç kablolarına baktım en ucuz bunu bulabildim sizce alınır mı? Jumpiek Computer 18awg Argb Sync Psu Voeding Verlengkabel Kit Atx 24pin Vga Gpu Pci-e 8pin 6pin Rgb Pc Module Kabels - AliExpress 7 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com Genişletmek için tıkla... Fiyat olarak birbirine yakın değil ama trde bunlar var XPG ARGBEXCABLE-MB-BKCWW 24 Pin ARGB Uzatma Kablosu - Gaming.Gen.TR XPG ARGB Uzatma Kablosu VGA 8+8 Pin ARGBEXCABLE-VGA-BKCWW Çarpıcı ARGB aydınlatma efekti Büyük anakart üreticilerinin kontrol yazılımlarını destekler 8 pinli VGA konnektörü İki VGA uzatma kablosu dahil Patentli ultra-yoğun fiber optik kılıf XPG Prime ARGB… www.gaming.gen.tr Pazarama Pazarama www.pazarama.com
Quessa dedi: Arkadaşlar kasam biraz soluk duruyor o yüzden kasayı biraz ışıklandırıcam güç kablolarına baktım en ucuz bunu bulabildim sizce alınır mı? Jumpiek Computer 18awg Argb Sync Psu Voeding Verlengkabel Kit Atx 24pin Vga Gpu Pci-e 8pin 6pin Rgb Pc Module Kabels - AliExpress 7 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com Genişletmek için tıkla... Fiyat olarak birbirine yakın değil ama trde bunlar var XPG ARGBEXCABLE-MB-BKCWW 24 Pin ARGB Uzatma Kablosu - Gaming.Gen.TR XPG ARGB Uzatma Kablosu VGA 8+8 Pin ARGBEXCABLE-VGA-BKCWW Çarpıcı ARGB aydınlatma efekti Büyük anakart üreticilerinin kontrol yazılımlarını destekler 8 pinli VGA konnektörü İki VGA uzatma kablosu dahil Patentli ultra-yoğun fiber optik kılıf XPG Prime ARGB… www.gaming.gen.tr Pazarama Pazarama www.pazarama.com