[QUOTE="dontcrykid, post: 3590346, member: 164661"Ben de bu ara biraz bakındım indirimden dolayı da almaya çekindim açıkçası hepsi Çin malı doğal olarak da insan sistemine takmaya güvenmeye bir şüphe duyuyor. Ne bir inceleme var ne başka bir şey fakat kullanıcılardan alıp fotoğrafını paylaşanlar var. Ürünlerin altına doğru indiğinizde görebilirsiniz bir de ben Aigo markası biraz daha iyi gibi geldi bana sanki daha tanıdık gibi ama ben de çok bilgili sayılmam.[/QUOTE]
25 Doların üstüne çıkmak bana pek mantıklı gelmiyor. Sonuçta şuanda da güzel indirimler olucak vatan ve mediamarkette filan. Hatta Teknobiyotikte şuanda %40'a varan indirim var. Akasa Venom Voodoo gerçekten çok iyi bir işlemci soğutucusu ve kendini kanıtlamış. Hyper 212 EVO'ya kafa tutan bir soğutucu. Aralarında 2 derece oynuyor. Fiyatı 220 TL. Sonuçta Aliexpress'den 180-190 liraya alacağıma 220 liraya güvendiğim ayrıca kendini soğutma konusunda kendini kanıtlamış bir ürün alırım. 15 dolara filan soğutucu gördüm ama ne kadar güvenilir pek bilemedim.