enesenol Megapat Katılım 12 Eylül 2015 Mesajlar 251 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2016 #1 Aliexpress'den alttaki ürünü almak istiyorum ama orjinal kutusu olmadan yolluyorlarmış. Sizce almalı mıyım? Güvenilir midir ? Online Shop Razer Kraken 7.1 Chroma - Surround Sound Gaming Headset, Synapse 2.0, Brand new,Gaming Headphone,, Fast & Free shipping|Aliexpress Mobile
Aliexpress'den alttaki ürünü almak istiyorum ama orjinal kutusu olmadan yolluyorlarmış. Sizce almalı mıyım? Güvenilir midir ? Online Shop Razer Kraken 7.1 Chroma - Surround Sound Gaming Headset, Synapse 2.0, Brand new,Gaming Headphone,, Fast & Free shipping|Aliexpress Mobile
FireStorm Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 13 Nisan 2014 Mesajlar 4.002 Makaleler 8 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Haziran 2016 #2 Orjinal kutusunda yolluyorlarmış fakat kutunun durumu da vahim. Peygamber sabrı varsa sipariş edin. Bir aydan fazla'da bekleyebilirsiniz.
Orjinal kutusunda yolluyorlarmış fakat kutunun durumu da vahim. Peygamber sabrı varsa sipariş edin. Bir aydan fazla'da bekleyebilirsiniz.
enesenol Megapat Katılım 12 Eylül 2015 Mesajlar 251 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2016 #3 Sweden post olunca bir ayı geçiuormuş. Çin postası 1 aydan kısa süredr yolluyormuş yorumlara göre.
T Techogamer Hectopat Katılım 13 Haziran 2016 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2016 #4 Ürün orjinal olduğu kesin mi? Eğer orjinalse neden ucuz?
enesenol Megapat Katılım 12 Eylül 2015 Mesajlar 251 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2016 #5 Techogamer dedi: Ürün orjinal olduğu kesin mi? Eğer orjinalse neden ucuz? Genişletmek için tıkla... Bende o yüzden konuyu açmıştım. Ürününün yorumlarına bakarsak orjinalmiş. Ama sizede sorayım dedim.
Techogamer dedi: Ürün orjinal olduğu kesin mi? Eğer orjinalse neden ucuz? Genişletmek için tıkla... Bende o yüzden konuyu açmıştım. Ürününün yorumlarına bakarsak orjinalmiş. Ama sizede sorayım dedim.