AliExpress'te vergi dahil ürünler

Hocam işte ben de çok kararsızım. Daha önce hiç kol almadım ama ikisi arasından hangisi daha uzun ömür olur bilemedim. Siz de inceleme yapacakmışsınız aslında sizi beklesem mi diye düşündüm şu an. Hangisini ucuza buldum mu alırım artık sağ olun.
Benim kargom şu an Singapur-İstanbul gemisinde ve bayağı gecikebilir :D. O yüzden eğer yakın zamanda almayı düşünüyorsanız DS4 de alabilirsiniz, pişman olacağınızı sanmam fakat dediğim üzere aralarındaki kullanım hissiyatı farkını şu an ayırt edemem. Daha önce tabii ki DS4 tuttum ve bir konsola ait oyun kolu olduğundan belli bir ağırlığı ve kalitesi vardı, gayet hoş bir cihaz. Xbox düzenine sahip bir kolu ise daha önce uzun süreli tecrübe etmedim, şu ana dek hep 30-40 TL'lik kablolu oyun kollarını kullandım. Benim için de ayrı bir deneyim olacak.
 
Benim kargom şu an Singapur-İstanbul ge misinde ve bayağı gecikebilir :D. O yüzden eğer yakın zamanda almayı düşünüyorsanız DS4 de alabilirsiniz, pişman olacağınızı sanmam fakat dediğim üzere aralarındaki kullanım hissiyatı farkını şu an ayırt edemem. Daha önce tabii ki DS4 tuttum ve bir konsola ait oyun kolu olduğundan belli bir ağırlığı ve kalitesi vardı, gayet hoş bir cihaz. Xbox düzenine sahip bir kolu ise daha önce uzun süreli tecrübe etmedim, şu ana dek hep 30-40 TL'lik kablolu oyun kollarını kullandım. Benim için de ayrı bir deneyim olacak.

Hocam ben de işte hiç kullanmadım ama Xbox düzeni mi rahat olur yoksa DualShock 4 mü blemedim. Benim almak için acelem yok. Sizi bekleyeceğim herhalde hocam.
 
Hocam ben de işte hiç kullanmadım ama Xbox düzeni mi rahat olur yoksa DualShock 4 mü blemedim. Benim almak için acelem yok. Sizi bekleyeceğim herhalde hocam.
Ben de ürünün elime ulaşmasını heyecanla bekliyorum :), gelince foruma yazacağım.
 
Geldi mi ürün ne kadar vergi ödediniz ?
Yazıma koymuş olduğum ekran görüntüsü üzerindeki "Vergi" yazan 5 küsür TL ücreti siparişi verirken ödemiş olmam haricinde herhangi bir vergi ödemedim. Kimi mağaza ve kimi ürünler için direkt ürün siparişinde böyle bir seçenek sunuyor olduklarını düşünüyorum. Ben ismini tam hatırlamadığım bir mağazadan kulaklık pedi almıştım. Vergisi halihazırda ödenmiş olan bir ürün olduğu için gümrük ve PTT işlerine takılmadan Türkiye'ye geldiği gibi direkt Aras Kargo aracılığıyla evime ulaştırıldı.
 

Geri
Yukarı