Çözüldü AliExpress'te yanlışlıkla alındığını onayladım

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Vulture9

Decapat
Yer
Bursa
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
AliExpress'ten E-YOOSO Z94 aldım İngilizce blue Switch'li. Kargoya verildiğine dair mesaj geldi ve siparişi takip et dedim. Uygulamaya attığında alındığını onayla diyordu. Ben buna bastım ve ürün siparişlerimden kalkmış ve teslim edilmiş olarak gözüktü. Ürün elime ulaşır mı çünkü kargoya verildiği söyleniyor.

Böyle gözüküyor uygulamada şu an.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20240703_165535_Gmail.jpg
    57,6 KB · Görüntüleme: 92
  • Screenshot_20240703_165847_AliExpress.jpg
    60,1 KB · Görüntüleme: 82
Çözüm

Satıcıya yaz ben ürüne yanlışlıka onay verdim diye onlar sana kargo takip kodu gibi bir şey atıyolardı oradan takip edebiliyosun. Daha önce benim de başıma geldi.
Hocam olayı satıcıya yazdım ve para iadesi istemedim ancak takip kodu vs. gelmedi, sipariş takibine bastığımda yine 2. fotoğraftaki gibi gözüküyor sorun olmaz değil mi?

Dosya Ekleri

• Screenshot_20240703_172035_AliExpress.jpg
    73,6 KB · Görüntüleme: 57
Takip kodu gönderir misininiz diye sor?
Hocam lojistik bilgileri böyle gözüküyor, buradan takip edebilir miyim? Ayrıca merak ettiğim şey mesajı siparişi iptal etmek istiyorum diye anlayıp kargoyu iptal etme ihtimali var mıdır?

Dosya Ekleri

• Screenshot_20240703_172358_AliExpress.jpg
    63,5 KB · Görüntüleme: 46
Hocam lojistik bilgileri böyle gözüküyor, buradan takip edebilir miyim? Ayrıca merak ettiğim şey mesajı siparişi iptal etmek istiyorum diye anlayıp kargoyu iptal etme ihtimali var mıdır?
Yok kendisi isterseniz ürünü şey yapalım diye söylemiş para iadesi sen no yazmışsın.

Bu arada evet o sayfadan kontrol edebiliyosun kargo durumunu sanırım satıcı verdi linki.

Yok kendisi isterseniz ürünü şey yapalım diye söylemiş para iadesi sen no yazmışsın.

Bu arada evet o sayfadan kontrol edebiliyosun kargo durumunu sanırım satıcı verdi linki.
Hocam son olarak bir sorum daha var. Diyelim ürün teslimat tarihinde elime ulaşmadı. Yine satıcıya yazıp para iadesi isteyebilir miyim yoksa tek seferlik mı?

Hocam son olarak bir sorum daha var. Diyelim ürün teslimat tarihinde elime ulaşmadı. Yine satıcıya yazıp para iadesi isteyebilir miyim yoksa tek seferlik mı?
Oradan takip et ürünün başına bişey gelirse yazarsın satıcıya okadarını bilemiyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…