Çözüldü AliExpress'te yanlışlıkla alındığını onayladım

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Vulture9

Decapat
Yer
Bursa
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
AliExpress'ten E-YOOSO Z94 aldım İngilizce blue Switch'li. Kargoya verildiğine dair mesaj geldi ve siparişi takip et dedim. Uygulamaya attığında alındığını onayla diyordu. Ben buna bastım ve ürün siparişlerimden kalkmış ve teslim edilmiş olarak gözüktü. Ürün elime ulaşır mı çünkü kargoya verildiği söyleniyor.

AliExpress'ten E-YOOSO Z94 aldım İngilizce blue Switch'li. Kargoya verildiğine dair mesaj geldi ve siparişi takip et dedim. Uygulamaya attığında alındığını onayla diyordu. Ben buna bastım ve ürün siparişlerimden kalkmış ve teslim edilmiş olarak gözüktü. Ürün elime ulaşır mı çünkü kargoya verildiği söyleniyor.
Böyle gözüküyor uygulamada şu an.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20240703_165535_Gmail.jpg
    Screenshot_20240703_165535_Gmail.jpg
    57,6 KB · Görüntüleme: 92
  • Screenshot_20240703_165847_AliExpress.jpg
    Screenshot_20240703_165847_AliExpress.jpg
    60,1 KB · Görüntüleme: 82
Çözüm

Satıcıya yaz ben ürüne yanlışlıka onay verdim diye onlar sana kargo takip kodu gibi bir şey atıyolardı oradan takip edebiliyosun. Daha önce benim de başıma geldi.

Satıcıya yaz ben ürüne yanlışlıka onay verdim diye onlar sana kargo takip kodu gibi bir şey atıyolardı oradan takip edebiliyosun. Daha önce benim de başıma geldi.

Çözüm
Hocam peki buna gerek var mı yani bunu yapmadan da ürünü alabiliyor muyum yoksa yapmadığım sürece ürün elime ulaşmaz mı?

Hocam peki buna gerek var mı yani bunu yapmadan da ürünü alabiliyor muyum yoksa yapmadığım sürece ürün elime ulaşmaz mı?
Yapmana gerek yok gümrük işlemi tamamlanınca telefonuna takip için zaten PTT kodu gelir ama o sırada arada bakmak istersen diye dedim. Ürün her türlü kargoya verildi eline ulaşır zaten.

Ürün eline ulaşmaz ise satıcı ben teslim ettim sizde onayladiniz deyip aradan çıkamaz mi?
O çok ufak bir ihtimal. Ürün kargoda olduğu için kargo firmaları zaten ürünle alakalı ayrı işlem yapıyolar. Zaten ürün yolda kargo firması zaten bilemez aa bu aliexpress ürününe aldım onayı vermiş çökelim hemen ürüne diye. Daha önce banada oldu satıcının tek yaptığı takip kodu vermek oldu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı