Aliexpress’teki jetonlar nasıl kullanılır?

EnesAKMAN1

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar 9.50$ değerinde jeton kastım. Her gün oyunlarını falan oynadım. Bu kadar jeton elde ettim. Bunları nasıl kullanacağım? Ne işe yarıyorlar?

Dosya Ekleri

• IMG_3045.png
    353,7 KB · Görüntüleme: 87
Arkadaşlar 9.50$ değerinde jeton kastım. Her gün oyunlarını falan oynadım. Bu kadar jeton elde ettim. Bunları nasıl kullanacağım? Ne işe yarıyorlar?

Kaç günde kastınız?

Ürün alırken otomatik indirim yapıyor lakin %lik olarak hesaplıyor yani bir ürünü bedavaya alamıyorsun onun yerine indirimli alıyorsun.

Ürün alırken otomatik indirim yapıyor lakin %lik olarak hesaplıyor yani bir ürünü bedavaya alamıyorsun onun yerine indirimli alıyorsun.
Yani fotoğrafta ki %50 İndirimli ürünü alırsam tokenlerimden gidecek değil mi? Ürün de yarı fiyatına mı düşecek? Eğer tokenlerim %50lik kısmı karşılayamıyorsa ne olacak? Geçersiz mi sayılacak.

Ödeme sayfasına gelince yanda yazıyor oradan daha detaylı bakabilirsin.

Dosya Ekleri

• IMG_3046.png
    95,9 KB · Görüntüleme: 71
Yani şu an 386₺ indirim olmuş değil mi?

İyi bir özellikmiş gümrük vergisinin yarısını kuponlarla ödeniyor gibi mükemmel.

"Kaydedildi" yazısına tıklarsan orada daha detay var normal şartlarda otomatik uyguluyor ama sen gene de kontrol et.

"Kaydedildi" yazısına tıklarsan orada daha detay var normal şartlarda otomatik uyguluyor ama sen gene de kontrol et.

Anladım, teşekkür ederim, ama bu yüzdelik kısım açıklamasını pek anlayamadım ama çözeceğim. Teşekkür ederim, değerli bilgiler verdiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…