Aliexpress'teki sıvı soğutma kitleri güvenilir mi?

hsynnml

Hectopat
Yer
Ordu
Daha fazla  
Meslek
Bilgisayar Teknikeri
Merhaba, ülkemizdeki sıvı soğutma kitlerinin fiyatı hepinizin malumu. AMD Ryzden 2700X işlemci ve MSI Ryzen RX5700 Gaming ekran kartım için Aliexspressden Bykski sıvı soğutma kiti almayı düşünüyorum vergilerle dahil 3000 civarı tutuyor. Sizce almalı mıyım? Güvenilir midir? Alan varsa veya konu hakkında tecrübe sahibi biri yorumunu belirtirse mutlu olurum.

Öncelikle ekran kartı için sıvı soğutmaya niye gereksinim duyduğunuzu anlamadım. 2. olarak bizzat Aliexpress'den aldığınız sıvı soğutmaya güvenemezdim. Ufacık bir su kaçağı ya da sızıntı bütün sistemi kucağınıza almanıza yeter. Sıvı soğutmaya paranız yetmiyorsa güzel bir kule tipi soğutucu alın zaten artık sıvı soğutma kadar iyiler.

Öncelikle ekran kartı için sıvı soğutmaya niye gereksinim duyduğunuzu anlamadım. 2. olarak bizzat Aliexpress'den aldığınız sıvı soğutmaya güvenemezdim. Ufacık bir su kaçağı ya da sızıntı bütün sistemi kucağınıza almanıza yeter. Sıvı soğutmaya paranız yetmiyorsa güzel bir kule tipi soğutucu alın zaten artık sıvı soğutma kadar iyiler.
Sıvı soğutma yapmışken set yapayım dedim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı