Aliexpress'ten A5 2016 Ekran Alınır Mı?

Doğukan121

Megapat
Yer
Gaziantep
Daha fazla  
Öncelikle merhaba arkadaşlar. A5 2016 telefon sahibiyim. Telefon gecen hafta elimden kayıp düştü ve ekranı patladı. Servisine gittim ve 700 TL gibi uçuk bir fiyat verdiler. Telefonculara da sordum 520-550 arası fiyat verdiler. Aliexpress'te ekranlar 30-50 dolar arasında. Ekranı alsam herhangi bir sıkıntı yaşadığımda geri iade etme şansım olur mu? Bir de gümrükte takılma gibi bir şey olabilir mi ?
Yardımlarınızı bekliyorum.

Satıcı paketi hediye olarak ya da daha düşük fiyattan göstersin biliyorsun ülkede vergi olayı var. Bu arada güvenli satıcıdan alınabilir.

Burda bi link var. Baya olumlu yorumu var fakat dediğin gibi 50 dolar falan değil. Sanırım orjinal cam yerine biraz daha kalitesiz bir cam veriyor olabilir. Aliexpressde daha önce baya alışveriş yaptım baya bekletiyorlar. bazen ürünlerin başka evlere gidebiliyor oda sağolsun ptt çalışanları sayesinde bi kere denk geldim adam arabandan inmeden camdan salladı gitti.

Aliexpressten ilk defa alışveriş yapacağım ve güvenli satıcıları bilmiyorum desem yalan olmaz. Ayrıca hediye olarak nasıl gösterebilirim? Birde ordaki ekranlara güvenebilir miyim?
Bilgisi olan yokmu ?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı